fbpx

a recept, amivel sikeressé teheted az online vevőszerzésed!

A könyv, amiben mindent leírtunk arról, hogyan több, mint 1.000 ügyfelet szereztünk néhány év alatt az MnT cégcsoporttal.

Egy ilyen módszer használatával a piac felső 10%-ába fogsz kerülni.
2019-ben ezzel a megoldással csak online közel 700 új ügyfelet szereztünk és ez neked is működhet.
Legyen neked is egy értékesítési rendszered és ne bízd a véletlenre a bevételed!

A legtöbb vállalkozó már
az első lépéseknél halálra ítéli magát

2017-ben közel 42.000 vállalkozás szűnt meg.
A 90%-uk ugyan azt a szenvedést élte át mielőtt végleg feladták.
Állandó bizonytalanság, reménykedés, hogy holnap jobb lesz, a számlák halogatása, a bérek csúszása, a munkavállalók elbocsájtása, kölcsönök, hitelek, stressz és kudarc.

Vállalkozások alakulása 2017-ben

statisztika
A vállalkozói lét könnyen válhat az életben maradásért folytatott küzdelemmé, ha
A legtöbben soha nem érik el, hogy több szabadidejük, több pénzük és nagyobb önállóságuk legyen…

A vállalkozók jelentős része a saját vállalkozásuk rabaszolgái.
Kevesebb pénzért sokkal többet dolgoznak, mint munkavállalóként.

Több, mint ezer induló vállalkozótól kérdeztük meg, hogy miért vállalkoznak. 95%-ban a következő 3 dolgot említették: több pénz, több szabadidő, nagyobb önállóság. A vállalkozók jelentős része pont ezeket nem tudja megvalósítani…
Az átlagos vállalkozó élete így néz ki:

Mi ennek az oka?

A vállalkozók nem rendelkeznek azzal a tudással, amivel magas áron, folyamatosan képesek lehetnének vevőket szerezni.

Az egyetlen eszköz a kezükben a folyamatos akciózás, amivel a profit nagyon alacsony. Éppen ezért kénytelenek rengeteget dolgozni, hogy előteremtsék a szükséges összeget. Ráadásul a folyamatos új belépők miatt mindig jön egy olcsóbb, aki elviszi a vevőket…
„A legtöbb vállalkozó elképesztően olcsón adja el az idejét. Ezzel arra kényszerítik magukat, hogy feláldozzák a szabadidejüket, hogy elég pénzt tudjanak csinálni. Ezzel az a gond, hogy az elégedett élethez, a boldog vállalkozói léthet elsősorban időre van szükség. Csak az az ember képes boldog életet élni, akinek van elég szabadideje ahhoz, hogy azzal is tudjon foglalkozni, ami boldoggá teszi. Ez alacsony árakkal, kevés vevővel lehetetlen.”

Révész Christian

Alapító – Marketing tanácsadó – MnT Marketing

Hol rontják el a legtöbben?

A vállalkozói lét vonzó tud lenni az indulók számára. A kezdeti lendület olyan motivációt jelent, ami mellett a profi vevőszerzés tervezése nem kap kellő szerepet.

Sajnos a vállalkozás indítása még kevésbé tudatos folyamat. Gyakori az a hiba, hogy azt gondolják az emberek, hogy elég jónak lenni egy szakmában, és máris sikeres vállalkozók lehetnek. De a statisztika jól mutatja, hogy ez nem így van…
A leggyakoribb hibák, amik miatt még alacsony áron
sem tudnak elég vevőt szerezni a vállalkozások

Nincs stratégiájuk

Nem ismerik a vevőszerzés működését, annak folyamatát. Egyszerű megoldásokkal próbálkoznak, aminek az eredménye elképesztően gyenge. Sok munkával kevés vevőt alacsony árakkal.

Nem jól kommunikálnak

Nem képesek felkelteni a potenciális vevők figyelmét, nem tudják őket a vásárlás irányába terleni, nem hatékonyak a meggyőzésben.

Nem vagy rosszul hirdetnek

A vevők figyelméért elképesztő a verseny. Nagyon sok vállalkozás szinte láthatatlan és akik próbálkoznak, azok ezt gyakran olyan költségesen teszik, hogy végül veszteségesek lesznek.

A jó hír, hogy van megoldás!

A sikeres vállalkozáshoz erős alapok kellenek,
különösen a marketing és értékesítés terén.

Közel 1.000 vállalkozás elindításában vettünk részt. Egyértelműen megfigyelhető, hogy azok a vállalkozók, akik megfelől tervekkel, marketing alapokkal és értékesítési eszközökkel rendelkeznek, könnyedén felülmulják a többi szenvedő vállalkozást.
A sikeres vállalkozók mindegyike:
Ezt kell tenned, hogy sikeres vállalkozó lehess!

Kidolgozni egy olyan stratégiát és vevőszerzési rendszert,
ami képes magas áron eladni és folyamatosan biztosítani az új vevőket.

Azok a vállalkozók, akik erős marketinggel és értékesítéssel rendelkeznek, képesek sokkal kevesebb munkával, jobb körülmények között több bevételt és nagyobb profitot elérni.
Amire szükséged lesz:
Összeszedtünk mindent, amire szükséged van!

Nézzük meg, hogy pontosan mit is fogsz találni
a Vállalkozz sikerre! című anyagban!

Útmutató közel 180 oldalban mutatjuk be a 3 szint stratégiát, amivel mi magunk már több, mint 1.000 új ügyfelet szereztünk. Lépésről lépésre, egy olyan értékesítési rendszer kiépítését, ami garantáltan többszörösére növeli a bevételeidet.

A vállalkozásod legfontosabb lépései várnak rád!

Mire leszek képes, ha elolvastam?

Egy olyan értékesítési rendszer kiépítésére, ami elindítja vállalkozásod a növekedés útján, ami stabil, folyamatos és egyre növekvő bevételt fog termelni a számodra, amivel elérheted, hogy gazdag és szabad vállalkozó lehess.

Közel 1.000 vállalkozásnak segítettünk már az indulásban, a vevőszersében, vagy éppen a marketing tevékenység megtervezésében. Azt a rendszert, amit megismerhetsz a Vállalkozz sikerre! anyagunkból, azt mi magunk is megvalósítottuk saját vállalkozásunkon és tettük ezt az ügyfeleink esetében is. Éppen ezért biztosan állítjuk, hogy ha te is lépésről lépésre megvalósítod, akkor számodra is hozni fogja a várt eredményt.
Ez fogja biztosítani neked a több pénzt,
több szabadidőt és a nagyobb szabadságot!
Kinek érdemes megvennie?
Kinek nem érdemes megvennie?
Kinek nem érdemes megvennie?
Miért pont ezt vegyem meg?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont ezt a könyvet vedd meg, amikor könyvek tucatjait árulják értékesítés és marketing témakörben. A következőket tudjuk érvként felsorakoztatni:

Jelenleg ugyan abban a helyzetben jársz, mint amilyenben egykor mi is voltunk, illetve ügyfeleink. Tökéletesen tudjuk, hogy mire van szükséged.

A magyar mikro és kisvállalkozásokra specializálódtunk elsősorban az új, legfeljebb néhány éves cégekre. Közel 1.000 vállalkozásnak segítettünk már elindul, látjuk hogy mire van szükségük.

Elolvastunk már több 10.000 oldalt a témában, nem kevés idő kellett hozzá. Gyanítjuk, hogy neked most nincs időd hónapokig olvasni, így kizárólag a lényeget hozzuk neked, amivel azonnal elkezdheted a megvalósítást.

Ne költsd a pénzed olyan könyvekre, képzésekre, amik most nem segítenek rajtad! Először lásd, hogy milyen lépéseket kell megtenned, aztán kezdj a megvalósításba!

Ha jelenleg nem áll rendelkezésedre többszázezer forint, akkor itt a megoldás, hogy egyedül is meg tudd tenni az első lépéseket.

Az első lépések a legnehezebbek. Tudjuk, hogy nincsenek százezreid marketingre, éppen ezért különösen fontos, hogy minden most elköltött forintod a többszörösét hozza vissza.

Nem hagyunk ki részeket, a teljes képet mutatjuk. Azt, amire most szükséged van és ami ténylegesen működik neked és minden magyar vállalkozónak is.

Ezek után már csak rajtad múlik, hogy élsz e a lehetőséggel és elkezded kiépíteni a stabil bevételt termelő rendszeredet.

vállalkozz sikerre!
e-book

A teljes Vállalkozz sikerre! könyv pdf verziója, amit vásárlás után azonnal olvashatsz is.

Ár: 4.990 Ft

A Vállalkozz sikerre! könyvünk most utoljár érhető el!

Szombat 24:00-ig 1.990 Ft-ért tudod megvásárolni.
nap
óra
perc
másodperc

Néhány vélemény a könyvünkről:

"Sziasztok! Legalább 10 könyvet elolvastam már vállalkozásokkal kapcsolatban, de őszintén megvallva a tiétek annyi jó tanácsot és ötletet adott számomra, mint a másik 9 könyv együttvéve. Köszönöm a hasznos tippeket, biztos vagyok benne, hogy fogom tudni alkalmazni a vállalkozásomban. További sikeres munkát és hasonló hasznos tartalmakat kívánok! :)"
Domokos Bence
vállalkozó
Örülök, hogy megvásároltam tőletek a Vállalkozz sikerre! anyagot. Jól összeállított, átlátható és érthető az írás, illetve felhasználható és könnyen alkalmazható ötleteket nyújtott. Hasznos információkat adott számomra. Sokkal értékesebb, mint amit az ára alapján feltételezhet bárki. Még egyszer köszönöm!
Fülöp Gabriella
vállalkozó
Szerintem egy “első találkozásnak” az üzlet és a marketing világával remek anyag a 106 oldalas ismertető! Sűrű, egyszerű, lényegretörő. Elsőre talán túl sűrű is és pont ettől inspirált. Mert egy új világot nyit. Engem például elindított azon az úton, hogy a magam nyelvére alakítsam a benne szereplőket, szóval szerintem hasznos mindenkinek, aki el akar indulni ezen az úton.”
Csórics Balázs
színész
“Elolvastam a Vállalkozz sikerre! című e-bookot, és sok mindent tudtam meg belőle, amit még nem ismertem és szükségem volt rá. Mivel másik hasonlót nem olvastam még ezért nincs összehasonlítási alapom, de ha engem kérdeznek szerintem nagyon jó kis könyvecske lett, és számomra bevált, mert előbb a megfelelő helyen tájékózódok arról, amit nem tudok, és ez most ti lettetek, megadta a válaszokat számomra, és egyre többet tudok. És szerintem jó még az, hogy ti teljesen megtudtok csinálni mindent a vásárlónak, mert van olyan hely ahol azt mondják: ehhez nem értek, én csak ezt tudom vagy azt, és ez azért rossz mert megy a pénz továbbra is és újból keresgélni kell, ami elég fárasztó. Úgyhogy számomra megérte, és nem felejtelek el benneteket, amikor ilyen típusú üzletet csinálok, mert teljesen ki tudtok szolgálni.
Köszönöm szépen!”
Borbély Ferenc
Vállalkozó

Nem szeretnénk, ha kockázatot kéne vállalnod. Ha úgy érzed, hogy ez az anyag nem segít neked, ha úgy érzed, hogy semmi értelme nem volt, akkor a vételár 100%-át visszatérítjük azonnal!

Hogyan jutok hozzá a Vállalkozz sikerre! könyvhöz és az MnT Marketing Club tagsághoz?

A Vállalkozz sikerre! könyvünk most utoljár érhető el!

nap
óra
perc
másodperc

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A NAGY CÉGEK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a Barion Payment Zrt felel, mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi (Engedély száma: H-EN-I-1064/2013). Nem csak Mi választjuk egyébként a Barion-t, hanem más híres nagy vállalatok is mint például: ExtremDigital, DonPepe, Jófogás.hu

100% PÉNZVISSZA
GARANCIA 60 NAPIG

Feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát adunk Neked, hisz tudjuk jól, hogy amit kapsz tőlünk az tényleg érték. Ha mégsem találod elég jónak, nem fizetsz semmit, visszaküldjük a pénzed. Ennyi.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a marketing@mntkft.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen. Az MnT Üzleti tanácsadó iroda elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (MnT Kft. és Takács Levente Egyéni Vállalkozó mint alvállalkozó) leinformálható. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat,
a fenti mintán látható helyen keresd.
A lejárat általában a kártyádon
“Valid thru 01/17” jelöléssel található.
A lejáratból az első két szám a hónap,
a második kettő az év.
A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.