fbpx

Tanulj meg pár óra alatt vevőket szerezni és pénzt keresni Facebook hirdetésekkel!

Megalkottuk azt a képzést, amivel a stratégiát, a szöveget, a grafikát, és a technikai beállításokat is tökéletesen el tudod majd készíteni.

Azonnal kezdheted

A vásárlást követően máris hozzáférsz az anyagokhoz és pár óra múlva már indíthatod is a vevőszerző hirdetésed. A tréningben mindent lépésről lépésre megtalász, nem lesz szükséged segítségre.

Korlátlanul visszanézheted

Az anyaghoz korlátlan hozzáférésed van, bármikor elő tudod venni és ha valamiben bizonytalan vagy, már is ott a válasz.

Garantáltan működik

Ugyanezekkel a megoldásokkal szerzünk havont 50-60 új ügyfelet kizárólag Facebook és Instagram hirdetésekkel. Legjobb ügyfeleink havonta generálnak pontosan ezekkel a módszerekkel milliós bevételeket.

A legtöbb vállalkozó csak a pénzét szórja el a Facebookon és soha nem szerez vele vevőket…

A közösségi média egy aranybánya azokank, akik legalább haladó szinten tudják kezelni a hirdetéseket. Enélkül a tudás nélkül azonban esélyük sincs felvenni a versenyt. A helytelen beállítások, a rossz eszközök használata hatalmas veszteség a hirdetni próbálóknak.

Egyre több vállalkozás válik versenyképtelenné és veszteségessé, mert nem ért az online hirdetésekhez. A vevőszerzés rohamosan tevődik át a közösségi méda felületekre.

A veszteséges hirdetések legfőbb okai

A legtöbb vállalkozás számára elképesztő bevételi forrást jelenthetnek az online hirdetések.

Egy átlagos felhasználó napi 6-8 órát tölt a közösségi média felületeken. Ha képesek vagyunk megtalálni a potenciális vevőinket és képesek vagyunk megragadni a figyelmüket, akkor megvan a lehetőségünk arra, hogy szinte korlátlan számban szerezzünk vevőket.

Azok a vállalkozások, akik kialakítják a stabil vevőszerző kampányaikat, könnyedén stablilizálhatják a bevételeiket.
Erre lesz szükséged, ha te is szeretnél
Facebook hirdetésekkel folyamatosan vevőket szerezni…

STRATÉGIA

Önmagában egyetlen hirdetés sem képes értékesíteni. Kell egy átgondolt stratégia, ami alapján készülnek a hirdetések.

Szöveg & Kép

A böngészőket a kép fogja meg, a szövegezés pedig cselekvésre bírni. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy ebből a lehető legtöbbet kihozzuk.

TECHNIKAI BEÁLLÍTÁSOK

Ha megszületett a stratégia, amivel képesek leszünk vevőket szerezni, akkor tudnunk kell, hogy hogyan hozhatjuk létre technikailag ezeket a hirdetéseket.

Készítettünk egy videós képzést, amivel pár óra alatt elsajátíthatod az eredményes Facebook hirdetés készítés minden lépését

Hirdetési stratégia

Ebben az anyagban megtanítunk arra, hogy hogyan tervezz meg egy olyan értékesítési stratégiát, amivel egészen biztosan fogsz tudni vevőket szerezni és értékesíteni.

Szövegezés és Kép

Képes leszel létrehozni a olyan hirdetési szövegeket és képeket, amik kitűnnek a tömegből, amiket az emberek észrevesznek, ami potenciális vevőket végül vásárlásra fogja bírni.

Technikai beállítások

Teljesen az alapoktól egészen a magasabbszintű beállításokig mindent megtanítunk neked a Facebook és Instagram hirdetésekről, hogy eredményes lehess.

Ezzel a tréninggel képes leszel olyan hirdetéseket készíteni, 
ami biztosítja neked a folyamatos vevőszerzést

Stabil értékesítés
Kiszámíthatóvá teheted az értékesítésedet, nem kell többet aggódnod, hogy eléred-e a szükséges bevételt. A hirdetések segítségével hónapról hónapra növelheted a profitod és egyre több vevőt szerezhetsz a vállalkozásodnak.
Vásárlóképes célközönség elérése
Képes leszel a megfelelő célközönséget megszólítani, akik számára tényleg érdekes lehet a terméked/szolgáltatásod, azokat, akik tényleg vásárolni fognak tőled. Nem fogod többé arra pazarolni pénzt, hogy irreleváns embereknek hirdess.
Folyamatos vevőszerzés
A megfelelő stratégia kialakításával olyan állandó kampányokat hozhatsz létre, amik 24/7 futnak és megállás nélkül szállítják az új érdeklődőket és az új vásárlókat anélkül, hogy heti néhány óránál többet kellene foglalkozni vele.
Csökkenő hirdetési költségek
Az amatőr hirdetők legnagyobb problémája az, hogy mire vásárlót hoznak a hirdetések, addigra olyan sokba kerülnek, hogy nem marad számukra haszon. Te képes leszel arra is, hogy a csökkenő hirdetési költségekkel folyamatosan növeld a profitodat.
Újraértékesítés, többszöri eladás
A legkönnyebb azoknak eladni, akik már egyszer vásároltak tőlünk. Számukra sokkal kevesebbet kell hirdetni, hiszen már bíznak bennünk. Ezért sokkal olcsóbb nekik értékesíteni. A jól beállított hirdetésekkel ezt automatikusan meg tudod tenni.
Anyagi helyzet stabilizálása
A legjobb dolog az online hirdetésekben, hogy stabillá teszik a vállalkozás anyagi helyzetét. A folyamatos és kiszámítható értékesítés lehetővé teszi, hogy előre kalkulálja az anyagiak alakulásával és már hónapokkal előre tervezhess mindent.

Révész Christian

MnT marketing alapító

Személy szerint a legjobb vevőszerzési megoldást ma a Facebook és Instagram hirdetési rendszereiben látom. Az MnT cégcsoporton belül évente több száz új ügyfelet szerzünk kizárólag Facebook hirdetések útján. Teljesen biztos vagyok abban, hogy minden mikorvállalkozó számára elképesztően fontos lenne ezt a tudást elsajátítani és alkalmazni is, hiszen ezzel tényleg képessé válhatnának arra, hogy stabil anyagi alapot teremtsenek vállalkozásainak.”

Ezt a tréninget akkor
javasoljuk neked, ha

A tréning tartalma

Több mint 6 órányi hang és képernyőfelvétellel készített anyagot tartalmaz a videós tréningünk. Részletesen, lépésről lépésre mutatjuk be a Facebook (és Instagram) hirdetéskezelőjének felépítését, működését és használatát. Ezen kívül különböző kisebb munkafüzetekkel és oktató videókkal magyarázzuk el, hogy hogyan tudod megtervezni a sikeres stratégiát és hozzá a hirdetések szövegezését és képét.

A tréning tematikája

hirdetési stratégi készítése

Hirdetési szövek és kép készítése

Hirdetés kezelő használata

Egy ilyen tréning teljes ára nettó 100.000 Ft.

Ezt a tréninget utoljára hirdetjük meg, ezt követően többet nem lesz lehetőség megvásárolni

most utoljára 19.990 Ft-ért adjuk

amit ráadásul korlátlanul megnézhetsz bármeddig.

AZ AJÁNLATUNK CSAK VASÁRNAPIG ÉL

nap
óra
perc
másodperc

Sőt! Most odaadjuk hozzá a legjobb segítségeinket,
amikkel bombabiztossá teheted az értékesítésedet!

MnT Marketing Club korlátan tagság

Korlátlan tagságot kapsz zárt közösségünkhöz, ahol bármilyen felmerülő kérdésedre választ fogsz kapni tőlünk és a többi csoporttagtól is. Akár a hirdetéssel kapcsolatos kérdéseidet is fel fogod tudni tenni, ahol mindig kapni fogsz szakértői választ.

Értéke: 10.000 Ft

INGYENES

Vállalkoz sikerre! e-book

Ebben a könyvben nagyon részletesen írunk arról, hogy hogyan tudod összeállítani a saját marketing stratégiádat. Azt a stratégiát, amivel tényleg kiváló eredményeket érhetsz el. Ebből a könyvből tényleg mindent megtudsz, ami igazán fontos az online vevőszerzésben és marketingben.

Értéke: 5.990 Ft

INGYENES
Célközönség meghatározó checklist

A sikeres hirdetések alapját a megfelelő célközönség kiválasztása jelenti. Ez gyakran nem könnyű feladat, de ebben is segítünk. Összeállítottunk egy olyan listát, amin ha végig fogsz menni, hirdetéseid biztosan a megfelelő helyre fognak eljutni.

Értéke: 5.000 Ft

INGYENES

Mások már elégedettek!

Szia Christian! Bocsánat a lassúságom miatt, csak szeretnék visszajelezni, hogy zseniális a videó és az írásos anyag is! Nagyon szépen köszönöm!! Üdv, Sztella

A lehető legjobb választás volt. Mióta elvégeztem a hirdetéskezelői kurzust és megértettem a lényeget, lényegesen több vevőt tudok szerezni. 🙂 Christian gyors segítőkészségéért külön hála!
Setler Alex

Amennyiben úgy érzed, hogy a tréningtől nem azt kaptad, amit vártál, ha nem vagy elégedett, akkor minden további nélkül legkésőbb a következő munkanapon visszautaljuk számodra a teljes összeget.

Bizonytalan vagy még? Vannak kérdések?

A bankkártyás fizetést követően azonnal kapni fogsz e-mailben egy hozzáférést a saját felületedhez. Ide kell belépned és itt fogod találni a videókat, amiket azonnal fel is fogsz tudni használni. Ezek a videók úgy néznek ki, hogy felvettem a képernyőmet egy videós formátumban, miközben csináltam az adott részt,  illetve a hangot is rögzítettem. Így láthatod is az egész folyamatot, miközben folyamatosan magyarázom az adott részt, hogy tökéletesen megértsd.

Az egészen biztos, hogy ezekkel a megoldásokkal kell dolgoznod. Mindent megmutatunk az anyagban, tehát az eredmény utána már csak rajta fog múlni. Ha a tanultakat használod és megállás nélkül keresed a legjobb megoldásokat, akkor biztosan fog. Mi ugyanezzel a tudással havonta szerzünk 50 új ügyfelet.

Igen! Csak internet hozzáférés kell, még telefonon is működni fog.

Csak írsz nekünk egy e-mailt és azonnal visszafizetjük a pénzt. De akár arra is van lehetőség, hogy személyes tréning keretében tanítsuk meg neked.

Alapvetően igen, de ha minden kötél szakad, akkor átutalással is tudod rendezni. Ehhez írnod kell nekünk egy e-mailt.

Igen! Minden olyan részt kicseréltünk, ami változott. Meg fogsz találni mindent. A Facebook Pixel rész pár napja lett felvéve, a legújabb megoldásokról.

térkép
Többszörözd meg új vevőid számát 3 egyszerű lépésben!

Fizess bankkártyával

Az oldal alján található űrlap kitöltését követően azonnal átkerülsz a Barion fizetési felületére, ahol bankkártyával tudsz biztonságosan fizetni. Ezt követően e-mailben megkapod a hozzáférést a tréninghez.
Csináld végig a tréninget
Egy nap alatt kényelmesen meg tudod csinálni a tréninget. Az ott szerzett tudást azonnal át tudod ültetni a gyakorlatba és máris készítheted az első kampányokat.
Fogadd az új vevőket napokon belül
A hirdetéseket azonnal indíthatod, amik akár már 1 nap múlva is hozhatják neked az új vevőket. Ennél gyorsabb megoldást nem is nagyon ismerünk.

Most utoljára van lehetőséged megvenni ezt a tréningünket

nap
óra
perc
másodperc

FB hirdetési tréning (fbhtren)

19 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A NAGY CÉGEK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a Barion Payment Zrt felel, mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi (Engedély száma: H-EN-I-1064/2013). Nem csak Mi választjuk egyébként a Barion-t, hanem más híres nagy vállalatok is mint például: ExtremDigital, DonPepe, Jófogás.hu

100% PÉNZVISSZA
GARANCIA 60 NAPIG

Feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát adunk Neked, hisz tudjuk jól, hogy amit kapsz tőlünk az tényleg érték. Ha mégsem találod elég jónak, nem fizetsz semmit, visszaküldjük a pénzed. Ennyi.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a marketing@mntkft.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen. Az MnT Üzleti tanácsadó iroda elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (MnT Kft. és Takács Levente Egyéni Vállalkozó mint alvállalkozó) leinformálható. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat,
a fenti mintán látható helyen keresd.
A lejárat általában a kártyádon
“Valid thru 01/17” jelöléssel található.
A lejáratból az első két szám a hónap,
a második kettő az év.
A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.