fbpx

vedd a kezedbe az irányítást, tanulj meg vevőket szerezni!

A marketinget kiszervezni sok pénzbe kerülhet és gyakran bizonytalan. Mi megtanítunk mindenre, amivel te magad biztosíthatod a folyamatos vevőszerzést.

A legtöbb vállalkozó vagy sokat dolgozik vagy keveset keres.

De általában mind a kettő. Emiatt egy átlagos vállalkozó élete stresszes, kimerítő, bizonytalan és szinte kizárólag a munkáról szól, nincs szabadidejük. Pedig nem emiatt kezdett el vállalkozni.

A legtipikusabb vállalkozások:

Alacsony áron dolgoznak,
ezért 0-24 folyamatosan dolgozniuk kell

Magas áron próbálnak eladni,
de úgy már nem tudnak vásárlókat szerezni

Ennek az oka az, hogy nem értenek
a vevőszerzéshez, nincs erre megoldásuk.
Sokan azt hiszik, hogy egy vállalkozást lehet az ajánlásokra építeni és csak idő kell ahhoz, hogy elegendő vevőt tudjanak szerezni. Ez az idő azonban szinte soha nem érkezik el. Az ismerősök, rokonok és azok ismerősei gyorsan elfogynak, majd azt követően rohamosan csökken a bevétel.

A mai elképesztő piaci versenyben egyetlen vevőszerző megoldás már nem képes stabilan eltartani egy vállalkozást

A legtöbben abban reménykednek, hogy egy weboldal vagy egy online hirdetés elég ahhoz, hogy képes legyen vevőket szerezni. Arra nem gondolnak, hogy minden vállalkozás ezzel próbálkozik, de a vevő csak egyikőjüket fogja választani.

Válassz egy másik utat és legyél sikeres, boldog, szabad és gazdag vállalkozó
Vége a bizonytalanságnak, nincs többé stressz
Több bevétel és magasabb profit
Hosszútávon is stabil, eredményes vállalkozás
A sikeres
vevőszerzés
receptjét alkottuk meg a

3

szint
modellel

Megfelelő

Stratégia

ami érdeklődőket hoz és a megfelelő eszközökkel vásárlókat csinál

Minden piac, minden vállalkozó más és más adottságokkal rendelkezik. Nem elegendő csak egy weboldal és egy hirdetés. Minden tényezőt meg kell vizsgálni és elkészíteni azt a tervet, ami az adott vállalkozónál tényleg képes magas eladási árak mellett, folyamatosan, kiszámíthatóan vevőket generálni.

Ellenállhatatlan

kommunikáció

ami felkelti a figyelmet és vágyat ébreszt a vásárlásra

Régen is és most is az értékesítés legnagyobb fegyvere a kommunikáció. A mai világban elképesztő zaj van, mindenki el akar adni, nagyon nehéz kitűnni a tömegből. Ezt a versenyt azok nyerik meg, akik pontosan tudják, hogy mit, hogyan és mikor kell mondani a vevőknek ahhoz, hogy vásároljanak.

Jól beállított

HIRDETÉSEK

amik akkor is szállítják a vevőket, amikor éppen alszol vagy nyaralsz.

A technológia elképesztő lehetőségeket rejt magában. Egy vevőt átlagosan 7x kell megszólítani, mire cselekedni fog. Ha elegendő vevőt akarunk szerezni, akkor folyamatosan el kell érnünk az embereket egészen addig, amíg el nem jutnak a vásárlásig. Ehhez profi hirdetési megoldásokra van szükség, amik folyamatosan teszik a dolgukat.

Folyamatos, hatékony és sikeres vevőszerzéshez ki kell dolgozni és fel kell építeni egy hatékony, automatizált értékesítési folyamatot, rendszert, ami a nap 24 órájában érdeklődőket szerez és eljuttatja őket a vásárlásig.

Révész Christian

MnT marketing alapító

„Szomorú, hogy mennyi álom marad megvalósítatlan és mennyi remek ötlet fordul kudarcba, mert a vállalkozók nem rendelkeznek a hatékony vevőszerzés megoldásaival, rendszereivel.
Amikor vállalkozásba kezdtem, nekem is nagyon megnehezítette az életemet a vevőszerzés bizonytalansága. Hosszú évek alatt sikerült olyan stratégiát és olyan folyamatokat alkotni, amivel 2019-ben az MnT cégcsoporttal már közel 700 új ügyfelet szereztünk. Ezt a megoldást modelleztük le és alkottuk meg a 3 szint stratégiánkat, amit mára sikerrel alkalmazunk ügyfeleinknél is.”

A 3 szint Gyorsítósáv ajánlatunkkal mindent megtanulhatsz, ami ahhoz kell, hogy képes legyél vevőket szerezni

Ezzel a csomaggal bárki képes lesz megtanulni mindent, ami ahhoz szükséges, hogy folyamatos, kiszámítható legyen a vevőszerzése

a legrövidebb úton megvalósítani

profi támogatást kapni a kiépítéséhez

pár napon belül használni

A csomag tartalma

Vállalkozz sikerre! tananyag
Ha még nem vásároltad meg ezt az anyagunkat, akkor ezt azonnal megkapod tőlünk. Több mint 100 A4-es oldalban írtuk le minden tudásunk a vevőszerzés és marketing terén. Ebből világos képet fogsz kapni arról, hogy mit kell tenned.

Aktuális ára:

4.990 Ft

Marketing stratégia készítés

Megvizsgáljuk a vállalkozási ötletedet, felmérjük a lehetőségeidet és a jelenlegi adottságaidat. Ezt kielemezzük és tartunk számodra egy 3 órás tanácsadást, aminek a keretében átbeszéljük azt, hogy mi lesz számodra az ideális stratégia. Minden tapasztalatunkat és tudásunkat fogjuk ebbe beletenni, amivel egészen biztos, hogy éveket spórolhatsz meg azzal, hogy egyből a jó irányba fogsz haladni.

A tanácsadást követően készítünk egy írásos anyagot, ami a te vállalkozásod saját marketing stratégiája lesz.

Aktuális ára:

49.990 Ft

Eszközök
kialakítása

A tanácsadás során megtervezett stratégiához elkészítjük a szükséges eszközöket, amik az alapját fogják jelenteni a vevőszerzésednek. Ezek jellemzően:

  • Weboldal / Webshop
  • Közösségi média felületek – beállítása, integrálása, értékesítésre felkészítve
  • Marketing szoftver bekötése – automatizmusok, automata levélküldés, adatmérés
  • CRM rendszer – vevők kezelése, nyilvántartása

Egy olyan rendszert építünk számodra, ami nem csak tájékoztatja az érdeklődőket, hanem automatikusan, a háttérben működve dolgozik azon, hogy az érdeklődőkből tényleg vásárlók legyenek.

Aktuális ára:

kb. 300.000 Ft

Kommunikáció kialakítása

A stratégiában meghatározott kommunikációs feladatokat megalapozzuk és előkészítjük. A felületeidre elkészítjük az értékesítési szövegeket, azokat a profin megírt tartalmakat, amik sokkal nagyobb valószínűséggel lesznek képesek eladni, mint egy átlagos tartalom. Amiket elkészítünk:

  • a weboldaladon / webshopodon található értékesítési szöveges tartalmak
  • az automatikus leveleidben található értékesítési szöveges tartalmak
  • A közösségi média felületeiden található szöveges tartalmak értékesítési szempontú megírása

Aktuális ára:

99.990 Ft

Hirdetési
képzés

A csomag tartalmaz egy 3 órás Facebook hirdetési képzést, amit egy videós tréning formájában adunk át. Ezt a tréning a teljes alapoktól a haladó szintig mindenre megtanít a Facebook hirdetési rendszeréről. Minden tudást átadunk, amivel mi magunk is dolgozunk. Nem csak a technikai ismereteket, hanem a stratégiában is segítünk. A tanácsadás során azt is kidolgozzuk, hogy milyen módon lesz érdemes hirdetned.

Ezt a tréninget korlátlanul fogod tudni visszanézni és akár a kollégáidnak is át fogod tudni adni.

Aktuális ára:

29.990 Ft

Indítási
tanácsadás

Miután mindennel készen vagyunk, nem csak átadjuk számodra a vevőszerző rendszered, hanem megtanítjuk azt is, hogy hogyan működik és átbeszéljük, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy sikeresen elkezd a vevőszerzést.

Aktuális ára:

kb. 29.990 Ft

A fenti szolgáltatások eredeti ára 515.000 Ft

A 3 szint Gyorsítósáv keretén belül ez most 349.990 Ft,
ami csupán egy valóban minőségi honlap ára

Kezdjük el felépíteni azt a vevőszerző rendszert, ami biztosítani fogja számodra azt a bevételt, amivel szabad, boldog és gazdag vállalkozói életet élhetsz!

Milyen eredményre számíthatsz,
ha igénybe veszed a 3 szint gyorsítósávot?

Azonnal képes leszel vevőket szerezni

Nem csak egy ütős stratégiát, nem csak a weboldaladat és az összes eszközödet készítjük el, hanem arra is megtanítunk, hogyan kell vevőket szerezni és mit kell tenned ezért lépésről lépésre.

Magasabb áron fogsz tudni értékesíteni

Egy olyan online megjelenést állítunk össze neked, amivel komoly vállalkozás benyomását fogod kelteni. A kommunikációd pedig vonzani fogja a legjobb vevőket.

Több időd és több pénzed lesz

Ha elvégzed azokat a feladatokat, amikre megtanítunk, akkor egészen biztos, hogy a jobb vevőid meg fogják fizetni a kiváló munkádat, ami több pénzt, több időd és nagyobb szabadságot fog jelenteni.

A 3 szint gyorsítósávval a kezedbe adjuk a legjobb marketing tudásunkat, amivel te is sikeres vállalkozó lehetsz!

Kiknek ajánljuk a 3 szint Gyorsító sávot?

Sajnos ez a tudás és ez a rendszer nem fog mindenkinek működni. A komoly eredmények eléréséhez komoly munkát kell belefektetni a marketing tevékenyégbe is. Amit mi adni tudunk, az csak akkor fog működni, ha napról napra egyre jobban fogod ellátni a marketing feladatokat.

Ez a megoldás azoknak való:

Ajándékba adjuk minden 3 szint Gyorsítósávos ügyfelünknek:

Ajándék konzultáció

3 hónapon keresztül minden hónapban 1 óra tanácsadás/konzultáció, hogy tényleg segítsük a kezdeti lépéseidet

Értéke: kb. 50.000 Ft

MnT Marketing Club

tagja leszel a zárt közösségünknek, ahol minden kérdésedre válaszolunk és folyamatosan hozzuk a legjobb, legfrissebb, legaktuálisabb marketing és értékesítési megoldásokat

Értéke: kb. 10.000 Ft

30% kedvezmény

örökös kedvezményre jogosítunk fel minden tréningünk eredeti árából. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy mindig versenyképes tudással rendelkezz.

Értéke: kb. 40.000 Ft

A munkánkra 100%-os garanciát vállalunk. A megvalósítás során több mérföldkő is van, ha bárhol azt mondod, hogy nem vagy elégedett, a munkát abbahagyjuk és nem is kérünk érte pénzt. A csalódás kizárva, 100%-os biztonságban vagy.

Csupán 3 egyszerű lépés választ el attól, hogy megkapd a hozzáférést a komplett tudástárunkhoz, amiben lépésről lépsre megtanulhatod a marketing és vevőszerzés legfontosabb lépéseit.

Kérj tőlünk ingyenes konzultációt!

Töltsd ki az űrlapot, vedd igénybe az ingyenes konzultációt, amin átbeszéljük pontos helyzeted, igényedet, és átbeszéljük a gyorsítósáv részleteit, hogy megalapozott döntést hozhass ezzel kapcsolatosan.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!