fbpx

Maradj ki a versenyből és tedd sikeressé vevőszerzésed weboldallal!

Mielőtt tovább mennél, ismerd meg a stratégiára épített weboldal módszerünket!

Egy weboldal készítésének első lépése mindig a tervezéssel kell, hogy kezdődjön. Azon belül is a legfontosabb lépés a vevőszerzés stratégiájának megtervezése. Csak ezt követően készíthetünk olyan oldalt, ami tényleg képes vevőket szerezni.

Kevés weboldal képes vevőt szerezni

Rengetegen próbálkoznak weboldallal vevőket szerezni, mégis sikertelenek.

Ennek oka az, hogy

NEm stratégiára építik az oldalakat, nem ismerik azokat a tényezőket, amiktől képes lenne az oldal eladni.

A legtöbb weboldal így csupán ablakon kidobott pénz. Sosem térül meg, ráadásul a hirdetésekre költött pénz csak növeli a mínuszt.

Ismerd meg a módszerünk lényegét, ami alapján sikeres vevőszerző weboldalakat építünk

1. Stratégia

A weboldalunk egy online értékesítő. Senki a világon nem tud hatékonyan eladni valamit, ha nincsenek birtokában fontos információk és nem képez az alapján egy bombazitos stratégiát. A weboldalunk esetében ugyanerről van szó. Nézzük, hogyan építünk stratégiára optimalizált weboldalt.

A célpiac tökéletes ismerete  
Fel kell mérnünk, hogy pontosan kinek akarunk eladni. Képtelenség lenne ugyanazzal az üzenettel, ugyanazzal a színvilággal, ugyanazzal az ajánlattal meggyőznünk egy 18 éves lányt és egy 65 éves férfit. Választanunk kell, különben senkinek sem fogunk megfelelni. 

A vásárlás motivációja
senki nem akar terméket vagy szolgáltatást vásárolni. Mindenki a problémáját vagy a vágyát szeretné kielégíteni. Erről kell szólni a weboldalunknak. 

A visszautasíthatatlan ajánlat
Rajtunk kívül még ezer másik vállalkozás akarja kielégíteni ugyanazt az igényt, mint mi. A termékünket vagy szolgáltatásunkat egy megkülönböztethető, visszautasíthatatlan ajánlat formájába kell csomagolni.

Kell egy pozícionálás
Ha teljesen ugyanúgy nézünk ki és ugyanazt csináljuk, amit a konkurencia, akkor csak az ár fog dönteni. Kell egy pozícionálás, amitől annyira különbözőek leszünk, hogy nem az ár alapján fog dönteni a vevő.

Stratégia megválasztása
A fentiek alapján és még néhány szempont megvizsgálása után vevőszerzési stratégiát választunk: direkt értékesítés, kampányolás, értékesítési tölcsér, brand építés, affiliate.

2. felépítés és szövegezés

Miután megterveztük a stratégiát, pontosan tudjuk, hogy kinek, mit és hogyan szeretnénk eladni, utána tudjuk megalkotni a tökéletes felépítést és a vágyat felkeltő, értékesítésre ösztönző szövegezést. Ez talán a legfontosabb eleme a weboldalnak, amit csak a stratégia alapján tudunk tökéletesen összeállítani.

A weboldalunk értékesítési oldalai olyanok, akár egy profi értékesítő. Évtizedek alatt kipróbált, letesztelt és tökéletesített struktúrával a vásárlási esélyek akár 10x-esére is nőhetnek. Itt minden szónak, minden szakasznak a helyén kell lennie, hogy azt a hatást keltse, ami miatt a látogató ellenállhatatlan vágyat fog érezni a vásárlásra.

3. design - megjelenés

A megjelenés nem önmagában biztosan nem fog eladni. De az fogja meggyőzni a látogatót, hogy az oldalon maradjon. Az első benyomás a legfontosabb, ami mindig a design. Ennek tökéletesen kell sikerülni. A stratégiából pedig azt is tudjuk, hogy a célcsoportunk számára milyen a tökéletes első benyomás.

A design segít abban, hogy kifejezzük a vállalkozásunk színvonalát, megteremtsük a vásárláshoz legoptimálisabb hangulatot, és támogassuk a kiváló értékesítési szövegeket a könnyű fogyaszthatósággal.

Az így készített oldalaink értékesítési képessége többszöröse egy átlagos oldalénak.

ne kövesd el azt a hibát, amit a legtöbben!
Mielőtt weboldalt készíttetsz, tervezz!

Egy weboldal készíttetése sok pénz, idő és energia. Hatalmas veszteség, ha ez nem térül meg vagy rövid időn belül még több pénzt kell ebbe fektetni.

A weboldal az egyik legnagyszerűbb vevőszerzési eszköz.
de csak akkor működik, ha stratégiára épül.

Egy szuper stratégiával, egy kiváló weboldallal, sok kommunikációval és pontosan beállított hirdetésekkel egészen biztos, hogy sikerülni fog.

használd ingyenes segítségünket és neked is legyen egy kiváló értéksítő a weboldalad!

Használd ingyenes anyagunkat, amivel te is megtervezheted vevőszerzésre alkalmas weboldaladat.