fbpx

Csatlakozz az MnT Marketing Clubhoz
és segítünk, hogy vállalkozásod sikeresen működjön

Egy vállalkozás életében kiemelt szerepet játszik a vevőszerzés, az értékesítés, az ügyfelek kezelése. Nem csak a verseny erősödik egyre jobban, de a technika fejlődése is kihívást jelent.

Egy vállalkozónak számtalan kihívással kell szembenéznie nap mint nap. Eközben sajnos kevés idő marad a vállalkozás építéséhez szükséges tudás megszerzésére, újdonságok elsajátítására, követésére.
Azok, akik nem fektetnek kellő időt, energiát, pénzt a folyamatos tanulásra és fejlesztésre, előbb utóbb lemaradnak. Különösen nehéz helyzetben vannak azok a vállalkozások, akik most indulnak, vagy azok, akik nem rendelkeznek kellő tőkével ahhoz, hogy folyamatosan naprakészek tudjanak maradni.
A vállalkozóvá válás egy rögös út. A felkészületlenség, a rossz döntések, a tapasztalat hiánya a legtöbb esetben ugyan oda vezet…

2017-ben közel 42.000 vállalkozás szűnt meg.

A 90%-uk ugyan azt a szenvedést
élte át mielőtt végleg feladták.

Állandó bizonytalanság, reménykedés, hogy holnap jobb lesz, a számlák halogatása, a bérek csúszása, a munkavállalók elbocsájtása, kölcsönök, hitelek, stressz és kudarc.

A vállalkozói lét könnyen válhat
az életben maradásért folytatott küzdelemmé, ha:

Ma már minden adott ahhoz, hogy valaki sikeres vállalkozó lehessen.
Ehhez csupán a megfelelő eszközökhöz kell nyúlni.

TANULJ MÁSOKTÓL!

Az egyik leghasznosabb dolog a tapasztaltaktól tanulni, figyelni azokat, akik már régebb óta és jobban csinálják.

OLVASS!

Olvasni minden nap! Renget jó szakmai könyv, fórum és blog érhető el. Az egész szakmát meg lehet ezekből tanulni.

CSINÁLD!

Önmagában az információ nem ér semmit. Próbálgass megállás nélkül!

TARTOZZ KÖZÖSSÉGEKHEZ!

Ennél jelenleg jobbat nem tudunk mondani. Elképszető segítséget jelent, ha van kivel megbeszélni a kérdéseket.
“22 évesen hoztam létre az első vállalkozásomat minden vállalkozói tapasztalat nélkül, majd pár év múlva még újabb kettőt. Minden vállalkozásomat eltökélten csináltam, éjjel nappal dolgoztam, hittem abban, hogy még 100 év múlva is működni fognak a cégeim. De sajnos rengeteg nehézséggel találkoztam, nagyon-nagyon sok mindent kellett megtanulnom, és ezt főleg egyedül tettem, saját magam próbáltam rájönni mindenre. Emiatt sajnos sokszor nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerettem volna. Így 8 évvel később már pontosan tudom, hogy hogyan kell elindítani egy vállalkozást úgy, hogy az képes legyen hosszú távon is nyereségesen működni, hogyan lehet fejleszteni, bővíteni. Most már tudom, hogy hogyan lehet vevőket szerezni, hirdetni, kommunikálni, és még rengeteg minden mást, amire szükség van. A helyzet az, hogy ezeket meg lehet tanulni. Akár úgy is neki lehet állni vállalkozni, hogy az ember ezeket már az elején elsajátítja. És ha ez a tudás megvan, akkor akár már az első vállalkozásunk is sikeres lehet.”

Révész Christian

üzleti tanácsadó

“Ne bízd a szerencsére, hiszen elsőre is sikerülhet álmaid vállalkozása!”

Gyere és csatlakozz Te is az MnT Marketing Club-hoz!

Csatlakozz közösségünkhöz, használd ki a lehetőségeket, és építs jövedelmező vállalkozást! Minden tapasztalatunkat rendelkezésedre bocsájtjuk, amit az elmúlt közel 10 évben, közel 300 vállalkozás elindítása során szereztünk.

Ezt tudjuk nyújtani a Club tagoknak:

Mennyibe kerül a Club tagság?

Teljesen ingyenes!

De csak azoknak, akik már vásároltak tőlünk valamit.
Ennek oka az, hogy fontosnak tartjuk, hogy ebben a közösségben csak olyanok legyenek, akik valóban tenni akarnak. Azok, akik nem teszik meg az első lépést, nem kellően elkötelezettek, így nem lesznek építő tagjai egy sikeres közösségnek.
Ha szeretnél tagja lenni ennek a közösségnek, ha szeretnél siekres vállalkozóvá válni és megtenni az első lépést, akkor nézd meg az ajánlatunkat!