fbpx

Olyan stratégiát és weboldal tervet készítünk neked, amivel folyamatosan, magas árakon leszel képes vevőket generálni.

A legtöbb weboldal már a tervezési szakaszban elbukik. Csak akkor lesz képes egy weboldal vevőket generálni, ha megvan hozzá a precízen kidolgozott stratégia és a weboldal átgondolt tervezése.

erre számíthatsz, Ha ez alapján a terv alapján csinálod a vevőszerzést

ERRE SZÁMÍTHATSZ, HA EZ ALAPJÁN A TERV ALAPJÁN ÉPÍTED A WEBOLDALAD​

Több vásárló

Egy átgondolt stratégiát követve minden olyan lépést meg fogsz tenni, ami ahhoz szükséges, hogy vevőket szerezz az online térben. Egy ilyen tervre épített weboldal látogatóinak sokkal nagyobb hányada lesz végül igazi vásárló.

Magasabb árak

Képes leszel a vállalkozásod valós értékét megmutatni az érdeklődők számára, látványosan magabiztosabb és professzionálisabb leszel a piac szemében, mint a konkurenciád. Ezért képes leszel magasabb áron értékesíteni.

Alacsonyabb költségek

Egy átgondolt stratégia eredménye az, hogy nincsenek benne fölösleges lépések, fölösleges kiadások. Csak arra fogsz pénzt kiadni, ami valóban eredményt hoz. A hirdetéseid pedig jelentősen jobban meg fognak térülni.

NEKED IS ELKÉSZÍTJÜK A VEVŐSZERZÉSI STRATÉGIÁDAT ÉS A WEBOLDALAD TERVÉT

A legtöbb weboldal soha, egyetlen vevőt sem hoz.
Csak felesleges költségnek volt jó.

Szinte minden vállalkozónak hatalmas reményei vannak, amikor weboldalt készíttet.
De a valóság általában a következő:

Nincs egyetlen vevő sem az oldalról

A legtöbb esetben hatalmasak a remények, hogy ha elkészül a weboldal és elindulnak a hirdetések, akkor szépen jönni fognak a vevők. De a valóság az, hogy a pénz fogy, a vevők pedig sehol sincsenek.

Alacsony árak, alacsony profit, alacsony bevétel

A problémát szinte csak úgy tudják orvosolni, hogy elkezdenek engedni az árból. Jönnek a vevők és egyre alacsonyabb árat tudnak kialkudni, a végén pedig alig marad profit a vállalkozó zsebében. 

24 óra munka, 0 szabadidő, 0 fejlesztés

Alacsony profit mellett sokat kell dolgozni. A vállalkozók jelentős része a vállalkozásuk rabszolgái. Rengeteget dolgoznak az alacsony árak miatt, ami miatt idejük sincs jobb megoldásokon gondolkodni.

Nem marad pénz jobb megoldások kialakítására

Mindennek az eredménye pedig az, hogy már nincs erőforrás arra, hogy profi, jobban működő megoldásokba fektessenek, amivel képesek lennének megfordítani a helyzetet.

miért történik mindez?

Hibás elgondolás: weboldal + hirdetés = vevő

Sajnos sok esetben azzal a téves felvetéssel indulnak a vállalkozók, hogy kell egy weboldal, majd a weboldalra látogatókat kell küldeni és ezt követően néhányan vásárolni fognak.

Az esetek 95%-ban ez kevés.

Sosem volt tervezett, végig gondolt vevőszerzési stratégia

Jellemzően 7 alkalommal kell kontaktok teremtenünk egy potenciális vevővel ahhoz, hogy vásároljon tőlünk. Mind a 7 alkalommal más és más információra van szüksége. Egy lehetséges vevőt különböző lépések sorozatával tesszük tényleges vevővé. A weboldalunk minden alkalommal más és más szerepet tölt be ebben a folyamatban.

Ezt a stratégiát tervezni kell.

Nem startégiára épült a weboldal

Mivel nem is volt stratégia. Kizárólag akkor lehet hatékony weboldalt építeni, ha pontosan tudjuk, hogy hogyan fogunk vevőket generálni az idegen emberekből, és pontosan tudjuk, hogy a weboldal ebben hogyan tud segíteni. 

Ez alapos, átgondolt, kutatásra és tapasztalatra épített tervezői munkát igényel.

planning-risk-strategy-business-concept-businessman-gambling-placing-wooden-block-tower (1)

Attól, hogy látogatókat terelünk egy weboldalra, még nem fognak vásárolni.

stratégia és tervezés nélkül egy webodlal könnyen lehet komoly veszteség a vállalkozónak

A pénz, amibe került, fölösleges, soha meg nem térülő kiadás

Minden oldallátogatóra költött pénz fölösleges, soha meg nem térülő kiadás

Minden elmaradt vásárlás soha nem pótolható veszteség

Minden weboldal készítésnek egy stratégia, egy vevőszerzési koncepció kell, hogy legyen az alapja. Csak erre építve lehet olyan weboldalt készíteni, ami tényleg képes vevőket generálni.

Nem lenne sokkal jobb
egy olyan oldalért fizetni,
ami tényleg képes vevőket hozni?
Egy átgondolt és megtervezett weboldal:

Egy alaposan átgondolt, profin megtervezett, stratégiára épített oldal a sikeres vevőszerzés kulcsa, ami stabillá, kiszámíthatóvá, bőségessé teszi a bevételt.

Mit kell tenni, hogy mindez tényleg meg is történjen!?

Átgondolt marketing stratégiát kell készíteni

Pontosan meg kell tervezni, hogy kiknek akarunk értékesíteni, miért fognak tőlünk vásárolni, mi lesz az üzenetünk, az ígéretünk, pontosan mit és milyen formában kell értékesítenünk. Tehát megtervezni, hogy miért pont tőlünk fog vásárolni a vevő, mindezt úgy, hogy a lehető legnagyobb profitot érjük el.

Tökéletesen megtervezni az értékesítés folyamatát

Rengeteg módon értékesíthetünk. Ki kell választani azt a megoldást, amivel a mi piacunkon, a mi képességeinkkel, a mi lehetőségeinknek és céljainknak a leginkább megfelel.

Megtervezni a weboldal szerepét az értékesítésben

Egy értékesítés során legalább 7 alkalommal fogunk kommunikálni egy potenciális vevővel. Át kell gondolnunk, hogy mikor érdemes és mikor nem érdemes erre a weboldalt használni.

Megtervezni a weboldal felépítését

Egy rosszul felépített weboldalon a vevőket másodpercek alatt veszíthetjük el. Precízen átgondolt elrendezésre, meggyőző szövegezésre, és kellemes, megnyerő megjelenésre van szükség ahhoz, hogy végül a látogató vásároljon is.

Megtervezni a marketing feladatokat

Az értékesítés folyamata nem megy magától, feladatunk van vele. Tudatosan, tervezetten kell folytatnunk a marketinget és biztosan jönni fognak a vevők.

… ha így készül el oldalad, jönni fognak az eredmények!

… ha így készül el oldalad, jönni fognak az eredmények!

A marketing és értékesítési szempontok alapján készült oldalak többszörösen eredményesebbek, mint az általános, informáló oldalak.
Az ilyen oldalak termelik a profitot.
Mert képesek…

Menj biztosra, hozz jobb döntést, mint a konkurenciád!

sikeressé tesszük a vevőszerzésed EGY PROFESSZIONÁLIS STRATÉGIÁVAL ÉS WEBOLDAL TERVVEL

sikeressé tesszük a vevőszerzésed egy professzionális stratégiával és weboldal tervvel ​

Mi csapatban dolgozunk, ezért egy weboldal tervezésekor külön szakember foglalkozik a webdesignnal, a tartalommal, a technikai oldallal és a stratégiával. 

Egy terv készítésében egy komplett csapat vesz részt.

Elkészítjük a tökéletes vevőszerző stratégiádat és megtervezzük a vevőszerzésre képes weboldaladat

Így néz ki nálunk egy teljes stratégia és weboldal tervezés

Előkészület

Az első lépés mindig a kutatás és felkészülés. Megnézzük az adott iparág helyzetét, a fogyasztói szokásokat, a piaci réseket, a lehetőségeket, a versenytársak tevékenységét, stb. Ezek alapján átgondoljuk, hogy mi miben látjuk az adott körülmények között a vevőszerzés lehetőségét az online térben, egy weboldal/webshop segítségével.

Tanácsadás

A következő lépésben egy 2 órás személyes tanácsadás következik, akár személyesen, akár online. Ezen a tanácsadáson egyrészt lépésről lépésre végig megyünk a vevőszerzés folyamatán, bemutatjuk az elképzelésünket, a javaslatunkat, valamint az ügyfelünkkel közösen személyre szabjuk és tovább gondoljuk az egyes pontokat. Itt megszületik a vállalkozás marketing stratégiájának az alapja, a vevőszerzési folyamata, az alapvető marketing tevékenység lépései, valamint a weboldal funkciója, átfogó felépítése.

Tervezés és dokumentáció

A tanácsadást követően tovább csiszoljuk a tanácsadáson elhangzottak, a megbeszéltek alapján a stratégiát, kidolgozzuk minden egyes pontját. Megtervezzük a weboldal felépítését, funkcióját, egyes aloldalait. Végül pedig az egészet írásban dokumentáljuk.

Mennyibe kerül egy ilyen folyamat?

Tanácsadás és tervezés piaci értéke 150.000 Ft

kinek ajánljuk szakértői segítségünket?

Szeretnél egy új oldalt készíttetni 

Ha most készítteted weboldalad, akkor még elkerülheted azt a hibát, hogy nem a megfelelő tervek alapján készíted. Gyere el és segítünk!

Nem hoz eredményt az oldalad

Van már oldalad, de hiába hirdetsz, hiába vannak látogatók, nem konvertálnak. Segítünk kideríteni, mi lehet a hiba.

Szeretnéd megújítani oldalad

Ha az oldalad már régi és úgy érezd, hogy abból sokkal többet is ki lehetne hozni, akkor szintén segítünk neked, hogy az biztosan eredményes legyen.

Itt az ideje, hogy a te vállalkozásod is képes legyen online, weboldallal vevőket szerezni

Itt az ideje, hogy a te vállalkozásod is képes legyen online, weboldallal vevőket szerezni

Ha minket bízol meg egy ilyen komplett terv elkészítésével, akkor

Így fog kinézni a közös munka

Felkészülés

Az első lépésben ki kell töltened egy nagyon részletes kérdőívet. Ezzel adod át nekünk az összes információt, amit tudni kell a vállalkozásodról, múltadról, céljaidról. Mi ez alapján felkészülünk, kutatást végzünk, átgondoljuk a számodra legjobb megoldások alapjait.

Felkészülés

Az első lépésben ki kell töltened egy nagyon részletes kérdőívet. Ezzel adod át nekünk az összes információt, amit tudni kell a vállalkozásodról, múltadról, céljaidról. Mi ez alapján felkészülünk, kutatást végzünk, átgondoljuk a számodra legjobb megoldások alapjait.

Tanácsadás

2 órás tanácsadás keretében megtervezzük a marketing stratégiádat vagy segítünk azt továbbfejleszteni. Sok-sok éves tapasztalatunkkal tudunk hozzájárulni az online vevőszerzés sikerességéhez. Alaposan megtervezzük, hogy hogyan érdemes végezned a vevőszerzést, mit kell ehhez tenned, milyen eszközökre lesz szükséged.

Tanácsadás

3 órás tanácsadás keretében megtervezzük a marketing stratégiádat vagy segítünk azt továbbfejleszteni. Sok-sok éves tapasztalatunkkal tudunk hozzájárulni az online vevőszerzés sikerességéhez. Alaposan megtervezzük, hogy hogyan érdemes végezned a vevőszerzést, mit kell ehhez tenned, milyen eszközökre lesz szükséged.

tervezés és dokumentálás

Összeülünk a csapattal és alaposan megtervezzük, véglegesítjük a vevőszerzési stratégiádat és a tökéletes, vevőszerzésre alkalmas weboldaladat. Erről írásos dokumentációt készítünk.

tervezés és dokumentálás

Összeülünk a csapattal és alaposan megtervezzük, véglegesítjük a vevőszerzési stratégiádat és a tökéletes, vevőszerzésre alkalmas weboldaladat. Erről írásos dokumentációt készítünk.

átadás és záró konzultáció

Amint végeztünk a munkával, átadjuk neked a terveket. Ezt szintén egy 30-60 perces konzultáció keretében, ahol röviden összefoglalunk mindent és átbeszéljük azt, hogy mit majd tenned, hogyan javasoljuk megvalósítani. Itt fel tudod majd tenni a kérdéseidet is.

átadás és záró konzultáció

Amint végeztünk a munkával, átadjuk neked a terveket. Ezt szintén egy 30-60 perces konzultáció keretében, ahol röviden összefoglalunk mindent és átbeszéljük azt, hogy mit majd tenned, hogyan javasoljuk megvalósítani. Itt fel tudod majd tenni a kérdéseidet is.

A tanácsadás ára 99.000 Ft

Néhány egyszerű lépés és már dolgozhatsz is a legújabb vevők megszerzésén.

Ingyenes konzultáció

Egy 20 perces, elköteleződés nélküli, ingyenes konzultáción megismerjük egymást, felteheted kérdéseidet és meggyőződhetsz arról, hogy valóban tudunk-e neked segíteni.

Időpont foglalása és tanácsadás

Ha úgy döntesz, hogy kéred a szolgáltatásunkat, elküldjük számodra a kérdőívet és időpontot egyeztetünk a tanácsadáshoz.

Záró konzultáció

A tanácsadást követően elkészítjük az írásos terveket és ezt egy záró konzultáció keretében át is adjuk neked, amit azonnal használhatsz is.

előzd meg a versenytársakat és tedd sikeressé vállalkozásodat az online vevőszerzésben!

előzd meg a versenytársakat és tedd sikeressé vállalkozásodat az online vevőszerzésben!

Mire számíthatsz, ha mi készítjük az oldalad?

Több

vevőre

A te oldaldat nem fogják 3 másodperc alatt elhagyni a látogatók. Sokkal többen fognak vásárolni vagy ajánlatot kérni.
Erősebb

brandre

Az első találkozás a vállalkozással döntő fontosságú. A weboldalad profi, megbízható, erős vállalkozás képét fogja mutatni.

Nyertes stratégiára

Nem csak a weboldalban segítünk. Kezdésnek rendbe tesszük az értékesítési folyamataidat és arra alapozzuk a weboldalt.

Folyamatos segítségre

Tagja leszel a közösségünknek és az oldal elkészülte után is kapcsolatban maradunk. Ténylegesen segítünk, hogy működjön a vevőszerzésed.

Megnöveljük vevőid számát az új weboldaladdal!

Attila már meghozta a döntést. Hallgasd meg eredményeit!

Attila már meghozta a döntést. Hallgasd meg eredményeit!

Ha mardt még kérdésed, akkor kérd az ingyenes konzultációt előzetesen és minden kérdésedet megválaszoljuk!

Mit tartunk mi az előnyünknek?

És erre garanciát is vállalunk.

Minden segítséget megkapsz!

Annak érdekében, hogy ne csak egy weboldalad legyen, hanem minden létező marketing, értékesítési és vevőszerző megoldással élhess, ezért bármilyen szolgáltatóra is van szükséged, partneri hálózatunkban megtalálod. Ellenőrzött partnereinkkel szorosan együttműködve garantáljuk, hogy a legjobb megoldásokat kapd a vevőszerzésedhez.

 

Garancia

Minden szolgáltatásunkra mindig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Számunkra csak az az elfogadható, ha a másik fél is nyert az ügyleten. Ha bármi kifogásod van, kérdés nélkül visszafizetjük a szolgáltatás árát azonnal (ebben az esetben csak az előleget). Valamint megköszönjük, ha adsz nekünk pár építő jellegű kritikát. 🙂

Egy elégedett ügyfelünk véleménye

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk minden kérdésben!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Még bizonytalan vagy?

Van egy szuper segítségünk!
Készítünk egy komplett tervet, egy anyagot, amiben megtervezzük számodra a tökéletes weboldalt és vevőszerzési stratégiát.