Megtervezzük vállalkozásodnak azT a professzionális stratégiát, ami a többszörösére fogja növelni vállalkozásod bevételét!

Számos vállalkozásnak segítettünk sikeresen javítani az értékesítési és marketing folyamatokat. Ráadásul segítségünkkel jelentősen gyorsabban érték el a várt eredményeket.

Az első lépés a sikerhez egy személyreszabott, alaposan átgondolt marketingstratégia kidolgozása. Ezzel képes leszel rövid úton nyereségessé tenni a vállakozásodat.

Ha elolvastad már az anyagot, akkor te is meggyőződhettél arról, hogy néhány kritikus lépés tökéletes kivitelezése létfontosságú. Ebben tudunk segíteni Neked, méghozzá egy nagyon kedvező ajánlattal.
Mitől megy tönkre a
vállalkozások 80%-a 3 éven belül?
A vállalkozások 2-3%-a rendelkezik csak egyedi marketing stratégiával, a többiek csak egymást másolják és várnak az ajánlásokra, amik ritkán működnek.
Szinte minden piacon elképesztő verseny van és a piacvezetők egyre jobban szorítják ki a kisebbeket a piacokról. A korábbi módszerek, az ajánlások és a magas minőség már nem elegendő a stabil vevőszerzéshez.
A leggyakoribb hibák:
 • Nem végeznek szegmentálást, mindenkinek megpróbálnak értékesíteni. Nincs specializáció, így a legnagyobbakkal próbálnak versenyezni, ami eleve esélytelen.
 • Nincs pozícionálás, nincs erős megkülönböztetés a versenytársaktól, ami hatalmas akadály a vevőszerzésben.
 • Nem képesek megszerezni a potenciális vevők bizalmát, gyakran a figyelmüket sem tudják felkelteni. A legtöbb vállalkozás a vevők számára láthatatlan.
 • Nem használják azokat technológiai megoldásokat, amik nélkül ma már szinte esély sincsen felvenni a versenyt. A különböző megoldások az emberi munka sokszorosát képesek elvégezni, amivel egy ember már nem tud versenyezni.

Lehet sikeres egy kisvállalkozás is?

Megfelelő stratégiával és a megfelelő eszközökkel
ma bármilyen vállalkozás elképesztő sikereket érhet el!
A World Economy felmérése szerint a magyar kkv szektor vállalkozásai használják a világon a legkevésbé a marketinget. Ez elképesztő lehetőséget
jelent azon vállalkozók számára, akik időben lépnek.
Egy erős marketing stratégiával és annak megvalósításával:
 • Szinte bármilyen piacon akár már fél – egy év alatt is a felső 10%-ba lehet kerülni.
 • Nagyon rövid úton stabilizálható a vállalkozás vevőszerzése és árbevétele.
 • Megszüntethető a fölösleges pénzégetés, ezzel gyorsan növelhető a profit.
 • Sokkal magasabb áron lesz képes értékesíteni a vállalkozás, nincs többé árverseny és állandó akciózás.

Miben tudunk mi segíteni?

Elsősorban abban, hogy közel 10 évnyi tapasztalatunkat felhasználva segítjük megtervezni és kialakítani vállalkozádos alapjait, hogy évek múlva is nyereséges lehessen.

3 órás személyes konzultáció keretében felmérjük a vállalkozásodat, az ötletedet, a céljaidat és elkészítjük a személyreszabott marketing stratgiát. Megtervezzük az értékesítési folyamatodat és rendszeredet, hogy az a legtökéletesebb legyen a vállalkozásod számára és a lehető legmagasabb profitot hozhasd ki belőle.

Alaposan megvizsgáljuk vállalkozásodat/ötletedet, és összeállítunk egy stratégiát, amivel sikeresen fogsz tudni terjeszkedni a piacon.

Kialakítjuk azokat az eszközöket, amivel automatizálni tudod a vevőszerzést, és amivel többször annyi értékesítésed lesz.

Megmutatjuk neked, hogy mit kell tenned a mindennapokban, hogy a márkád egyre ismertebb legyen, egyre nagyobb bizalmat érj el a potenciális vevők körében.

Megtervezzük, hogy mit kell tenned a következő időszakban ahhoz, hogy a növekedés folyamatos legyen és ne nyomjanak le a versenyben a konkurens cégek.

Neked sem ér rá hónapokig várni a bevétel növekedésre?

A tervezés időigényes munka, rengeteg részletnek kell utánajárni és az eredményesség érdekében a lehető legjobb megoldásokat kell elővenni. Kezdetben ez időt és energiát igényel, ráadásul nem mindig sikerül elsőre a legjobb megoldást összehozni, így a tökéletes megoldásig több változatot is ki kell próbálni.

Ha szeretnéd megspórolni a fölösleges köröket és elsőre megtalálni a legjobb bevételt biztosító megoldásokat, ha AZONNAL szeretnéd alkalmazni azokat a megoldásokat, amivel a vállalkozásodat akár az egekbe is emelheted, akkor vedd igénybe tapasztalt szakember segítségét!

Mire leszel képes egy profi marketing stratégiával a kezedben?

 • A vállalkozásod stabil alapjait közösen alakítjuk ki. Lesz egy jól pozícionált vállalkozásod, amivel képes leszel arra, hogy úgy különböztesd meg magad a versenytársaktól, hogy téged válasszanak a vevők.
 • Képes leszel annak a piaci szegmensnek kommunikálni, hirdetni, akik valóban potenciális vevőid lehetnek és el tudod érni, hogy rád figyeljenek. Így nem fogsz rengeteg pénzt az ablakon kidobni amiatt, hogy fölöslegesen hirdetsz embereknek.
 • Képes leszel egy olyan rendszert felépíteni, amivel sokkal több embert fogsz elérni, sokkal kevesebb pénzből.
 • Képes leszel létrehozni egy olyan automatizált rendszert, ami folyamatosan hozni fogja neked a vevőket.
 • Képes leszel egy olyan értékesítési rendszert létrehozni és működtetni, ami megállás nélkül fogja szállítani neked a vásárlókat.
Tehát képes leszel arra, hogy egy profi értékesítési és marketing rendszert építs ki, amivel a vállalkozásod stabil bevételt érhet el, te pedig sikeres, gazdag és szabad vállalkozó lehetsz.
 • Akik szeretnének a jelenleginél sokkal több vevőt szerezni.
 • Akik nem szeretnének azzal bajlódni, hogy irreleváns embereket győzködnek arról, hogy vásárlojanak.
 • Akik szeretnének automatizált megoldásokat az értékesítésben és a marketingben ahelyett, hogy rengeteg időt pazarolnak operatív feladatokra.
 • Szeretnének egy hiteles, megbízható, szakértő képet nyújtani a piacon, ami hosszútávon is versenyképes tud lenni.
 • Azoknak, akik képesek időt és energiát fordítani arra, hogy irányítsák a folyamatokat, kommunikáljanak az érdeklődőkkel, feljesszék tudásukat a marketing terén.
Kiknek érdemes
ezt igénybe venni?
A közös munkát nem tudjuk mindenkivel vállalni!
A közös munka csak akkor lehet eredményes,
ha egy nyelvet beszélünk. Ha ez nincs meg, akkor a
3 órás tanácsadás kevés eredményt fog hozni, ezt pedig nem szeretnénk.
Amennyiben komolyan gondolod, hogy eljössz hozzánk, hogy segítsünk neked egy sikeres vállalkozást megalapozni, nézd meg, hogy mi milyen elvek, elképzelések mellett tettük le a voksunkat. Ezt a Vállalkozz sikerre! anyagunkban írtuk meg.
Ha még nem olvastad az anyagunkat,
tedd meg ezt a tényleg minimális befektetést…
Vállalkozz sikerre

Ez neked is fontos, mert:

 • eltudod dönteni, hogy van e értelme a segíségünket kérni. Így nem raboljuk sem az idődet, sem a pénzedet.
 • kapsz egy átfogó képet, így már felkészülten tudsz jönni hozzánk, ami sokkal jobb eredményhez fog vezetni.
 • így meg lesz a közös nyelv és nem azzal fog eltelni a tanácsadás, hogy az alapokat magyarázzuk.

Nézzük az ajánlatot!

A szolgáltatás teljes értéke 100.000 Ft.
De tudjuk, hogy ez kicsit sok lehet, ha még nem pörög az értékesítés…
Ezzel az ajánlattal ténylegesen segíteni szeretnénk azoknak, akiknek még nincs egy szuper jól működő, magas bevételt biztosító marketing rendszerük.
Éppen ezért elképesztően jó áron adjuk!

3 órás konzultáció marketing tanácsadónkkal

A konzultáció alapján egy személyre szabott konkrét kivitelezési terv

+1 óra tanácsadás a később felmerülő kérdéseknek

Normál ár

50 000 Ft

33 000 Ft

17 000 Ft

Összesen:

100 000 Ft

Kedvezményes ajánlat

29 990 Ft

20 000 Ft

ingyenes

Összesen:

49 990 Ft

Mentő ajánlat

30 000 Ft

nem tartalmazza

nem tartalmazza

Összesen:

30 000 Ft

Normál ár

3 órás konzultáció marketing tanácsadónkkal

50 000 Ft

A konzultáció alapján egy személyre szabott konkrét kivitelezési terv

33 000 Ft

+1 óra tanácsadás a később felmerülő kérdéseknek

17 000 Ft

Összesen:

100 000 Ft

Kedvezményes ajánlat

3 órás konzultáció marketing tanácsadónkkal

29 990 Ft

A konzultáció alapján egy személyre szabott konkrét kivitelezési terv

20 000 Ft

+1 óra tanácsadás a később felmerülő kérdéseknek

ingyenes

Összesen:

49 990 Ft

Mentő ajánlat

3 órás konzultáció marketing tanácsadónkkal

29 990 Ft

A konzultáció alapján egy személyre szabott konkrét kivitelezési terv

nem tartalmazza

+1 óra tanácsadás a később felmerülő kérdéseknek

nem tartalmazza

Összesen:

29 990 Ft

AJÁNDÉKBA ADUNK LEGALÁBB 50.000 Ft-nyi szolgáltatást!
Hozd meg ezt a döntést, ne tartozz abba a 80%-ba, akik a tervezés és a stratégia hiánya miatt az első pár évet sem élik túl!
Bónusz! Csak hogy biztosan eredményes legyen…
Ha megvásárlod a “Kedvezményes ajánlatot”, akkor ajándékba adunk neked egy 10.000 Ft-os kupont a Hirdetési tanácsadás szolgáltatásunkhoz!
Hozd meg ezt a döntést, ne tartozz abba a 80%-ba, akik a tervezés és a stratégia hiánya miatt az első pár évet sem élik túl!
Csak azért, hogy lásd, mi 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy amit adunk, arra szükséged van neked és minden vállalkozásnak…. Kipróbáltuk, nekünk is működik és másoknak is. Biztosan tudjuk, hogy ha elindulsz ezen az úton, akkor olyan eredményeket érhetsz el, amikre ma gondolni sem mersz.

Ha a tanácsadás végeztével úgy érzed, hogy nem tudtunk számodra értéket adni, ha úgy érzed, hogy amit hallottál, az biztosan nem fogja előre vinni a vállalkozásodat, akkor NEM KELL FIZETNED egy forintot sem, megköszönjük a lehetőséget és az idődet.

Hogyan kapom meg a személyre szabott
stratégiát és tanácsadást?
 • Töltsd ki a lap alján található űrlapot!
 • 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük az időpontot és a részleteket.
 • A megbeszélt módon és időpontban lebonyolítjuk a tanácsadást (személyesen, skype-on, szükség szerint vidékre is leutazunk).
 • Néhány napon belül elkészítjük a személyre szabott marketing stratégiát és a kivitelezési tervet, amit elektronikusan adunk át számodra.
 • Ha úgy érzed, hogy készen állsz a +1 óra tanácsadásra, egyeztetjük az időpontot és már meg is kapod.