Az anyagot sikeresen letöltötted, el is küldtük e-mail-ben.

erre is szükséged lehet!

Van egy közel 120 oldalas anyagunk, amiben évek óta rendszerezetten összeszedjük a sikeres online vevőszerzési megoldásainkat. Ez a legértékesebb gyűjteményünk, amit mi magunk is használunk. Mi ezeket a lépéseket tettük meg, amivel végül egy egész cégcsoportot építettünk fel.

2019-ben 700 új ügyfelet szereztünk online és
ebben azt is leírtuk, hogy hogyan tettük ezt lépésről lépésre.
Neked már csak le kell másolnod.

Ezt az anyagot most megkapod tőlünk
4.990 Ft helyett 2.990 Ft-ért

Kizárólag most áll az ajánlatunk!

Ha bezárod az ablakot, akkor már csak 4.990 Ft-ért fogod tudni megvenni!

Mit találsz ebben az anyagban?

Szó szerint mindent!

Bővebben a sikeres online vevőszerzés receptjét! 

Több éve ebben az anyagunkban rögzítjük a legaktuálisabb megoldásokat. Mi magunk így építettük fel a cégeinket, ezzel a megoldással szereztünk pár év alatt már több, mint 1.000 ügyfelet, és a megbízóinknak is az ebben leírtak szerint segítünk!

Vállalkozz sikerre

Ezzel a tudással biztosan sikeres leszel a vevőszerzésben!

Erre egészen biztos, hogy szükséged van!

Amit ebben az anyagban leírtunk, az egészen biztos, hogy nélkülözhetetlen a sikeres online vevőszerzéshez.

A kérdés csak az, hogy ezt most beszerzed tőlünk 2.990 Ft-ért vagy évek alatt rengeteg pénzből te magad összeszeded ezeket a tapasztalatokat?

Nekünk évekbe és százezrekbe telt. Ráadásul rengeteget próbálkoztunk eredménytelenül vagy nem túl hatékonyan. Egészen biztos vagyok benne, hogy nagyon megéri ezt az anyagunkat megvenni.

Miért érdemes most azonnal
megvásárolnod a Vállalkozz sikerre! anyagunkat?

Nincs fölösleges próbálkozás!

Ebben az anyagban tényleg azt írtuk le, amire valóban szükséged van. Nem kell órákig keresgélned, nem kell több tíz előadásra elmenned, nem kell cikkek, blogok ezreit átolvasni. De ami a legfontosabb, hogy nem lesznek fölösleges próbálkozásaid, egyből a jó irányba fogsz elindulni.

Mindig kéznél lesz és segít, ha elakadsz!

A vállalkozz sikerre! anyagunk túl azon, hogy minden tapasztalatunkat tartalmazza, amire neked is szükséged lehet, még egy pontos útmutatót is ad, hogy konkrétan mit kell tenned lépésről lépésre, hogy kialakítsd saját vevőszerző rendszered. Egy igazi útmutató, ami mindig kéznél lesz.

Azonnal működő megoldás!

Azokkal a megoldásokkal, amiket ebben az anyagban leírtunk, már közel 500 ügyfelet szereztünk online az elmúlt 3 évben. Ezek a megoldások azonnal képesek ügyfeleket hozni, csak rajtad múlik, hogy mennyi munkát teszel bele és mikor állsz neki kialakítani és megvalósítani a saját stratégiádat.

Erre tényleg szükséged lesz!

Ebben az anyagban tényleg azt írtuk le, amire valóban szükséged van. Nem kell órákig keresgélned, nem kell több tíz előadásra elmenned, nem kell cikkek, blogok ezreit átolvasni. De ami a legfontosabb, hogy nem lesznek fölösleges próbálkozásaid, egyből a jó irányba fogsz elindulni.

Garantálom, hogy amit ebben az anyagban találasz, arra tényleg szükséged van. Előbb vagy utóbb, de el kell sajátítanod!

Ne várj tovább, ne halogasd, ne próbálkozz feleslegess megoldásokkal! Szánd rá ezt a 2-3 órát és sajátítsd el a vevőszerzés nélkülözhetetlen alapjait!

Vállalkozz sikerre

Nézzük, hogy mit kapsz 2.990 Ft-ért

1. Vállalkozz sikerre! tananyag e-book formátumban
(Értéke 4.990 Ft)

2. Korlátlan tagság az MnT Marketing Club-ban, ahol több száz vállalkozó lesz a segítségedre, ahol heti több új anyagot teszünk közzé, és ahol bármit is kérdezel, mi válaszolni fogunk
(Értéke 9.990 Ft/hó)

Minimum 14.980 Ft értékű szolgáltatást kapsz 2.990 Ft-ért, ha most azonnal megvásárolod.

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a Vállalkozz sikerre! anyagunkra szükséged van, hogy teljes garanciát vállalunk rá.

Minden indoklás nélkül bármikor visszafizetjük neked a pénzt. Maximum annyit kérünk, hogy írd meg nekünk építő jelleggel, hogy mi volt a gond, de még ez sem kötelező. Tehát, tényleg nem veszíthetsz semmit!

Megrendelés

Kérünk, hogy a megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot, és a fizetés után automatikusan meg is kapod e-mailben a Vállalkozz sikerre! tananyagunkat, illetve az MnT Marketing Club belépési adatait.

VS! upsell (VS!UP)

2 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Fizetendő:
2990.Ft. ami alanyi ÁFA mentes számlával lesz kiállítva.
A tananyagot e-mailben fogjuk kiküldeni az űrlapon megadott e-mail címre.
A vásárlással elfogadom az ÁSZF feltételeit. 

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A NAGY CÉGEK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a Barion Payment Zrt felel, mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi (Engedély száma: H-EN-I-1064/2013). Nem csak Mi választjuk egyébként a Barion-t, hanem más híres nagy vállalatok is mint például: ExtremDigital, DonPepe, Jófogás.hu

100% PÉNZVISSZA
GARANCIA 60 NAPIG

Feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát adunk Neked, hisz tudjuk jól, hogy amit kapsz tőlünk az tényleg érték. Ha mégsem találod elég jónak, nem fizetsz semmit, visszaküldjük a pénzed. Ennyi.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a marketing@mntkft.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen. Az MnT Üzleti tanácsadó iroda elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (MnT Kft. és Takács Levente Egyéni Vállalkozó mint alvállalkozó) leinformálható. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat,
a fenti mintán látható helyen keresd.
A lejárat általában a kártyádon
“Valid thru 01/17” jelöléssel található.
A lejáratból az első két szám a hónap,
a második kettő az év.
A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.