fbpx

Weboldalt és stratégiát készítünk neked, amivel a legtöbbet hozhatod ki a vevőszerzésből

A weboldalakat vevőszerzésre alkalmas stratégiára építjük, ahol a fő szempontot a stabil értékesítés, a vevőszerzés.
Erre van szükséged?

ezzel a weboldallal eredményesebbé teszed majd a vállalkozásodat

EZZEL A WEBOLDALLAL EREDMÉNYESEBBÉ TESZED majd A VÁLLALKOZÁSODAT

Több vásárló

Egy átgondolt, profin felépített, érdeklődést felkeltően szövegezett, logikusan megtervezett, látványosan kivitelezett oldal sokkal több látogatót ösztönöz az ajánlatkérésre, megrendelés, vásárlásra.

Magasabb árak

Azok az oldalak, amik élnek a marketing és az értékesítés fantasztikus eszközeivel, képesek a konkurenciához képes jóval magasabb áron értékesíteni a terméket vagy a szolgáltatást. 

Alacsonyabb költségek

Egy kiválóan konvertáló oldalon sokkal több látogatóból válik vásárló. Ezzel egy vevő megszerzése sokkal kevesebb pénzbe kerül, ami jelentősen képes növelni a profitunkat. 

szükséged van egy ilyen oldalra?

A legtöbb weboldal jelentősen a lehetőségek alatt teljesít...

egy gyenge weboldal sok kárt okozhat egy vállalkozásnak

Nincs egyetlen
vevő sem
az oldalról

A legtöbb esetben hatalmasak a remények, hogy ha elkészül a weboldal és elindulnak a hirdetések, akkor szépen jönni fognak a vevők. De a valóság az, hogy a pénz fogy, a vevők pedig sehol sincsenek.

Alacsony árak, alacsony profit, alacsony bevétel

A problémát szinte csak úgy tudják orvosolni, hogy elkezdenek engedni az árból. Jönnek a vevők és egyre alacsonyabb árat tudnak kialkudni, a végén pedig alig marad profit a vállalkozó zsebében. 

24 óra munka,
0 szabadidő,
0 fejlesztés

Alacsony profit mellett sokat kell dolgozni. A vállalkozók jelentős része a vállalkozásuk rabszolgái. Rengeteget dolgoznak az alacsony árak miatt, ami miatt idejük sincs jobb megoldásokon gondolkodni.

Nem marad pénz
jobb megoldások kialakítására

Mindennek az eredménye pedig az, hogy már nincs erőforrás arra, hogy profi, jobban működő megoldásokba fektessenek, amivel képesek lennének megfordítani a helyzetet.

miért történik mindez?

Hibás elgondolás: weboldal + hirdetés = vevő

Sajnos sok esetben azzal a téves felvetéssel indulnak a vállalkozók, hogy kell egy weboldal, majd a weboldalra látogatókat kell küldeni és ezt követően néhányan vásárolni fognak.

Az esetek 95%-ban ez kevés.

Sosem volt tervezett, végig gondolt vevőszerzési stratégia

Jellemzően 7 alkalommal kell kontaktok teremtenünk egy potenciális vevővel ahhoz, hogy vásároljon tőlünk. Mind a 7 alkalommal más és más információra van szüksége. Egy lehetséges vevőt különböző lépések sorozatával tesszük tényleges vevővé. A weboldalunk minden alkalommal más és más szerepet tölt be ebben a folyamatban.

Ezt a stratégiát tervezni kell.

Nem startégiára épült a weboldal

Mivel nem is volt stratégia. Kizárólag akkor lehet hatékony weboldalt építeni, ha pontosan tudjuk, hogy hogyan fogunk vevőket generálni az idegen emberekből, és pontosan tudjuk, hogy a weboldal ebben hogyan tud segíteni. 

Ez alapos, átgondolt, kutatásra
és tapasztalatra épített tervezői munkát igényel.
planning-risk-strategy-business-concept-businessman-gambling-placing-wooden-block-tower (1)

Attól, hogy látogatókat terelünk egy weboldalra, attól még nem fognak vásárolni.

stratégia és tervezés nélkül egy webodlal könnyen lehet komoly veszteség a vállalkozónak

A pénz, amibe került, fölösleges, soha meg nem térülő kiadás

Minden oldallátogatóra költött pénz fölösleges, soha meg nem térülő kiadás

Minden elmaradt vásárlás soha nem pótolható veszteség

Minden weboldal készítésnek egy stratégia, egy vevőszerzési koncepció kell, hogy legyen az alapja. Csak erre építve lehet olyan weboldalt készíteni, ami tényleg képes vevőket generálni.

Nem lenne sokkal jobb
egy olyan oldalért fizetni,
ami tényleg képes vevőket hozni?
Egy átgondolt és megtervezett weboldal:

Egy alaposan átgondolt, profin megtervezett, stratégiára épített oldal a sikeres vevőszerzés kulcsa, ami stabillá, kiszámíthatóvá, bőségessé teszi a bevételt.

Mit kell tenni, hogy mindez tényleg meg is történjen!?

Átgondolt marketing stratégiát kell készíteni

Pontosan meg kell tervezni, hogy kiknek akarunk értékesíteni, miért fognak tőlünk vásárolni, mi lesz az üzenetünk, az ígéretünk, pontosan mit és milyen formában kell értékesítenünk. Tehát megtervezni, hogy miért pont tőlünk fog vásárolni a vevő, mindezt úgy, hogy a lehető legnagyobb profitot érjük el.

Tökéletesen megtervezni az értékesítés folyamatát

Rengeteg módon értékesíthetünk. Ki kell választani azt a megoldást, amivel a mi piacunkon, a mi képességeinkkel, a mi lehetőségeinknek és céljainknak a leginkább megfelel.

Megtervezni a weboldal szerepét az értékesítésben

Egy értékesítés során legalább 7 alkalommal fogunk kommunikálni egy potenciális vevővel. Át kell gondolnunk, hogy mikor érdemes és mikor nem érdemes erre a weboldalt használni.

Megtervezni a weboldal felépítését

Egy rosszul felépített weboldalon a vevőket másodpercek alatt veszíthetjük el. Precízen átgondolt elrendezésre, meggyőző szövegezésre, és kellemes, megnyerő megjelenésre van szükség ahhoz, hogy végül a látogató vásároljon is.

Megtervezni a marketing feladatokat

Az értékesítés folyamata nem megy magától, feladatunk van vele. Tudatosan, tervezetten kell folytatnunk a marketinget és biztosan jönni fognak a vevők.

… ha így készül el oldalad, jönni fognak az eredmények!

… ha így készül el oldalad, jönni fognak az eredmények!

A marketing és értékesítési szempontok alapján készült oldalak többszörösen eredményesebbek, mint az általános, informáló oldalak.
Az ilyen oldalak termelik a profitot.
Mert képesek…

Menj biztosra, hozz jobb döntést, mint a konkurenciád!

sikeressé tesszük a vevőszerzésed
stratégiára optimalizált weboldallal

sikeressé tesszük a vevőszerzésed
stratégiára optimalizált weboldallal

Mi csapatban dolgozunk, ezért egy weboldal tervezésekor külön szakember foglalkozik a webdesignnal, a tartalommal, a technikai oldallal és a stratégiával. Éppen ezért

  nálunk olyan oldalak készülnek, amik végül bevételt is termelnek.

Elkészítjük a tökéletes vevőszerző stratégiád és vevőszerzésre képes weboldalad

Így készítünk stratégiára épített, vevőszerzésre alkalmas weboldalt

Marketing stratégia készítése

Egy 2-3 órás marketing tanácsadást követően egy írásos marketing stratégiát készítünk. A tanácsadás előtt minden információt bekérünk tőled, alaposan felkészülünk és közösen megtervezzük a teljes marketing stratégiádat, az értékesítési folyamatodat és átbeszéljük, hogy milyen marketing feladatokat kell ellátnod. Tökéletesen megtervezzük az online vevőszerzésedet, átbeszéljük a feladataidat. Egy komplett tervet készítünk neked a vevőszerzésedre.

Weboldal tervezés

Tartunk egy közel 1 órás konzultációt veled és több kollégánkkal közösen, ahol nagyon részletesen átbeszéljük, hogy milyen weboldalra lesz szükséged, hogyan fogjuk felépíteni és mik az igényeid. Ezzel biztosítjuk azt, hogy minden tökéletesen olyan legyen, amilyen az eredményes vevőszerzéshez szükséges.

Weboldal elkészítése

Az alapos, precíz tervezés után megkezdjük az oldal építését, amibe téged is belevonunk, folyamatosan konzultálunk, mutatjuk a részeredményeket, átbeszéljük a részleteket. Ezáltal te is pontosan látni és érteni fogod, hogy mit és miért csinálunk. Garantált a tökéletes eredmény.

Mennyibe kerül egy ilyen folyamat?

Tanácsadás és tervezés: 100.000 Ft

Weboldal/webshop készítés: 199.000 - 499.000 Ft

kinek ajánljuk szakértői segítségünket?

Szeretnél egy új oldalt készítetteni 

Ha most készítteted weboldalad, akkor még elkerülheted azt a hibát, hogy nem a megfelelő tervek alapján készíted. Gyere el és segítünk!

Nem hoz eredményt az oldalad

Van már oldalad, de hiába hirdetsz, hiába vannak látogatók, nem konvertálnak. Segítünk kideríteni, mi lehet a hiba.

Szeretnéd megújítani oldalad

Ha az oldalad már régi és úgy érezd, hogy abból sokkal többet is ki lehetne hozni, akkor szintén segítünk neked, hogy az biztosan eredményes legyen.

Itt az ideje, hogy a te vállalkozásod is képes legyen online, weboldallal vevőket szerezni

Itt az ideje, hogy a te vállalkozásod is képes legyen online, weboldallal vevőket szerezni

csak a webinár résztvevői számára készítettünk egy szuper ajánlatot

Ha február 21-ig jelentkezel és velünk csináltatod a weboldaladat/webshopodat, akkor a 100.000 Ft értékű tanácsadás árát elengedjük.

Így fog kinézni a közös munka

Marketing tanácsadás

3 órás tanácsadás keretében megtervezzük a marketing stratégiádat vagy segítünk azt továbbfejleszteni. Sok-sok éves tapasztalatunkkal tudunk hozzájárulni az online vevőszerzés sikerességéhez. Alaposan megtervezzük, hogy hogyan érdemes végezned a vevőszerzést, mit kell ehhez tenned, milyen eszközökre lesz szükséged.

Marketing tanácsadás

3 órás tanácsadás keretében megtervezzük a marketing stratégiádat vagy segítünk azt továbbfejleszteni. Sok-sok éves tapasztalatunkkal tudunk hozzájárulni az online vevőszerzés sikerességéhez. Alaposan megtervezzük, hogy hogyan érdemes végezned a vevőszerzést, mit kell ehhez tenned, milyen eszközökre lesz szükséged.

Weboldal tervezés

Összeülünk a csapattal és alaposan megtervezzük a tökéletes, vevőszerzésre alkalmas weboldaladat. Ezt követően egy 1 órás konzultáció keretében vázoljuk neked az elképzelésünket és pontosítjuk a kéréseid alapján, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen.

Weboldal tervezés

Összeülünk a csapattal és alaposan megtervezzük a tökéletes, vevőszerzésre alkalmas weboldaladat. Ezt követően egy 1 órás konzultáció keretében vázoljuk neked az elképzelésünket és pontosítjuk a kéréseid alapján, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen.

Weboldal készítés

Az alapos, precíz tervezés után megkezdjük az oldal építését, amibe téged is belevonunk, folyamatos konzultálunk, mutatjuk a részeredményeket, átbeszéljük a részleteket. Ezáltal te is pontosan látni és érteni fogod, hogy mit és miért csinálunk. Garantált a tökéletes eredmény.

Weboldal készítés

Az alapos, precíz tervezés után megkezdjük az oldal építését, amibe téged is belevonunk, folyamatos konzultálunk, mutatjuk a részeredményeket, átbeszéljük a részleteket. Ezáltal te is pontosan látni és érteni fogod, hogy mit és miért csinálunk. Garantált a tökéletes eredmény.

Weboldal átadása

Amint végeztünk a munkával, átadjuk neked az oldalt. Ezt szintén egy 30-60 perces konzultáció keretében, ahol mindent megmutatnunk és még egyszer átbeszéljük, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy az oldal a leghatékonyabban szállítsa neked a vevőket.

Weboldal átadása

Amint végeztünk a munkával, átadjuk neked az oldalt. Ezt szintén egy 30-60 perces konzultáció keretében, ahol mindent megmutatnunk és még egyszer átbeszéljük, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy az oldal a leghatékonyabban szállítsa neked a vevőket.

Ha velünk csináltatod weboldalad 100.000 Ft értékű tanácsadást adunk ajándékba

Ez az ajánlatunk kizárólag vasárnap (február 21.) éjfélig érvényes.

nap
óra
perc
másodperc

nem csak a weboldaladat készítjük el, hanem segítünk vevőket is szerezni.

nem csak a weboldaladat készítjük el, hanem segítünk vevőket is szerezni.

Nem titkoljuk az árakat!
Weboldalainkat 3 kategóriába soroljuk. Az árak csak az extra igények esetén változnak.

Ha jelentkezel az ajánlatunkra, akkor egy ingyenes konzultáción átbeszéljük, hogy melyik lenne számodra a legjobb megoldás.

Névjegyoldal

A legegyszerűbb oldal, ami gyorsan és hatékonyan mutatja be vállalkozásodat és kelti fel a látogatók figyelmét.

Olyan vállalkozóknak, akiknek nincs szükségük komolyabb marketingre, könnyedén el tudják adni a termékeiket/szolgáltatásaikat, csupán egy bizalomépítő megjelenést, alapvető tájékoztatást szeretnének a vevők és potenciális vevők számára.

Mindent, amire szükséged van: egyedi megjelenést a céged arculatára szabva, egyedi szövegezést. Térképet, üzenetküldést, képeket, videókat, amire alapvetően szükséged van. Tipikusan egyetlen oldalban mutatjuk be a vállalkozást úgy, hogy erős bizalmat építsünk a látogatókban.

Ár: 199.990 Ft

értékesítési weboldal

A stratégiának megfelelő, összetett oldal, ami minden lehetséges profi megoldással segíti a vevőszerzést.

Olyan vállalkozóknak, akik versenyben vannak, sok vevőt akarnak szerezni, biztosítani akarják a folyamatos online vevőszerzést és magas árakon szeretnék eladni termékeiket/szolgáltatásukat.

Egy ilyen oldal már több aloldalból áll, jellemzően külső szoftverek, közösségi média funkciók, hírlevél feliratkozás, felugró ablakok, blog, galéria, stb.

Ár: 299.990 Ft-tól

Webshop / egyedi megoldások

Webshopok és online vásárlási funkcióval, valamint automatizált értékesítési folyamatokkal ellátott oldalak.

Webshopot indítóknak és olyan szolgáltatóknak, akik szeretnék, ha szolgáltatásukat nem csak megrendelni, hanem azonnal online ki is lehetne fizetni, valamint a folyamatokat akár teljesen automatizálttá szeretnék tenni.

Mindent tartalmaz, amit egy profi weboldal + a teljes webshop és fizetési rendszer kialakítása a szükség automatizmusokkal.

Ár: 399.990 Ft-tól

Néhány egyszerű lépés és már kezdhetünk is dolgozni az új vevőket hozó weboldaladon.

Ingyenes konzultáció

Egy 20 perces, elköteleződés nélküli, ingyenes konzultáció keretében felmérjük és átbeszéljük, hogy pontosan mire van szükséged.

Kötöttség nélküli ajánlat

Az árainkat már látod, ezek csak extra igények esetén változik. Az ajánlatban nagyon részletesen leírunk mindent. 

Szerződéskötés és munka

Ha elfogadod az ajánlatot, akkor szerződést kötünk, tiéd a 100.000 Ft értékű tanácsadás ingyen, és megkezdjük a munkát

A konzultáció nem jár kötelezettséggel. Felmérjük az igényeidet, ajánlatot adunk, és csak ezt követően kell döntést hoznod.

előzd meg a versenytársakat és tedd sikeressé vállalkozásodat az online vevőszerzésben!

előzd meg a versenytársakat és tedd sikeressé vállalkozásodat az online vevőszerzésben!

Mire számíthatsz, ha mi készítjük az oldalad?

Több

vevőre

A te oldaldat nem fogják 3 másodperc alatt elhagyni a látogatók. Sokkal többen fognak vásárolni vagy ajánlatot kérni.
Erősebb

brandre

Az első találkozás a vállalkozással döntő fontosságú. A weboldalad profi, megbízható, erős vállalkozás képét fogja mutatni.

Nyertes stratégiára

Nem csak a weboldalban segítünk. Kezdésnek rendbe tesszük az értékesítési folyamataidat és arra lapozzuk a weboldalt.

Folyamatos segítségre

Tagja leszel a közösségünknek és az oldal elkészülte után is kapcsolatban maradunk. Ténylegesen segítünk, hogy működjön a vevőszerzésed.

Megnöveljük vevőid számát az új weboldaladdal!

Attila már meghozta a döntést. Hallgasd meg eredményeit!

Attila már meghozta a döntést. Hallgasd meg eredményeit!

Maradt még pár kérdésed?
Talán itt megtalálod a választ.
Ha mégsem, akkor is nyugodtan kérj ajánlatot, hogy fel tudjunk keresni és mindent átbeszélni!

Természetesen igen. Az oldal úgy bővíthető, hogy nem kell az egész munkát előlről kezdeni, így csak a bővítésé árát kell mindig hozzátenni. Ha most csak egy egyszerűbb konstrukciót választasz, később könnyedén tudod profibbra fejlesztetni.

Természetesen meg. Hacsak nem akarod te magad ezt megtenni. Az eredményes weboldal lelke a szöveg, ezért képzett marketinges kollégáink készítik el minden esetben.

50% előleget szoktunk kérni, amit egy szerződésben is rögzítünk. Ha elkészült az oldal és átadjuk, akkor kell a második részt kifizetni.

Természtesen, ráadásul nagyon könnyedén. Tudod változtatni, tudsz feltölteni tartalmat. Ehhez még segítésget is kapsz tőlünk.

Természetesen! Nem készítünk két ugyanolyan oldalt. Felmérjük a vállalkozásodat és olyan oldalt kapsz, ami a legmegfelelőbb a céged számára.

Egyértelműen igen! Sőt! Ha a te célcsoportod inkább mobilon fog felkeresni, akkor első sorban olyan oldalt készítünk, ami mobilon működik jobban.

Minden fontos szempontot figyelembe veszünk az oldal készítésekor, hogy szeresse azt a Google keresője és megtaláljanak benne téged.

Természetesen, és mindent úgy alkotunk meg, hogy a legjobb eredményeket hozza az oldal.

Mit tartunk mi az előnyünknek?

És erre garanciát is vállalunk.

Minden segítséget megkapsz!

Annak érdekében, hogy ne csak egy weboldalad legyen, hanem minden létező marketing, értékesítési és vevőszerző megoldással élhess, ezért bármilyen szolgáltatóra is van szükséged, partneri hálózatunkban megtalálod. Ellenőrzött partnereinkkel szorosan együttműködve garantáljuk, hogy a legjobb megoldásokat kapd a vevőszerzésedhez.

 

Garancia

Minden szolgáltatásunkra mindig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Számunkra csak az az elfogadható, ha a másik fél is nyert az ügyleten. Ha bármi kifogásod van, kérdés nélkül visszafizetjük a szolgáltatás árát azonnal (ebben az esetben csak az előleget). Valamint megköszönjük, ha adsz nekünk pár építő jellegű kritikát. 🙂

Egy elégedett ügyfelünk véleménye

Egy extra érv mellettünk

Évek óta dolgozunk tanácsadóként, több száz vállalkozónak segítettünk már, jártasak vagyunk a marketingben és az értékesítésben. Ezt a tudást az általunk készített odlalakba és rendszerekbe is beletesszük. Ezáltal jelentősen hatékonyabbak lesznek az oldalak, mint ha csak egy sima webfejlesztővel készítteted. Így nem kell külön marketing tanácsadásra menned ahhoz, hogy egy valóban jól működő oldalad legyen.
Évek óta dolgozunk tanácsadóként, több száz vállalkozónak segítettünk már, jártasak vagyunk a marketingben és az értékesítésben. Ezt a tudást az általunk készített odlalakba és rendszerekbe is beletesszük. Ezáltal jelentősen hatékonyabbak lesznek az oldalak, mint ha csak egy sima webfejlesztővel készítteted. Így nem kell külön marketing tanácsadásra menned ahhoz, hogy egy valóban jól működő oldalad legyen.

Ha most vasárnapig felveszed velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével, akkor AJÁNDÉKBA adjuk a 100.000 Ft értékű tanácsadást a weboldal/webshop készítése mellé.

Ha szeretnél egy új, vevőszerzésre tényleg alkalmas weboldalt készíttetni, meglévő weboldaladat megújítani, akkor most kérj tőlünk ajánlatot, ugyanis ha azt elfogadod, akkor 100.000 Ft értékben kapsz tőlünk ajándék tanácsadást, amivel megtöbbszörözheted a vevőszerzésed eredményességét.

Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel, kitaláljuk a legjobb megoldást számodra és ajánlatot adunk.

nap
óra
perc
másodperc

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk minden kérdésben!

Segítünk a választásban!

Töltsd ki az űrlapot, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, és egy térítésmentes konzultáció keretében segítsünk neked kiválasztani a legjobb megoldást!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Még bizonytalan vagy?

Van egy szuper segítségünk!
Készítünk egy komplett tervet, egy anyagot, amiben megtervezzük számodra a tökéletes weboldalt és vevőszerzési stratégiát.