fbpx

Nem egy weboldalt készítünk.
Hanem egy profitgenerálásra optimalizált marketing fegyvert.

Az értékesítés sikerességét hatalmas mértékben határozza meg a weboldal.

Segítünk a maximumot kihozni belőle.

Magasabban megtérülő hirdetések
Jelentősen sikeresebb kampányok

Sokkal magasabb konverzió

A lehetőségei alatt teljesítő
weboldal
komoly veszteséget jelenthet.

Gyenge konverzió

A látogatók túl alacsony számban válnak vevővé, ajánlatkérővé, ami azonnal csökkenti a bevételet.

Alacsony profit

Az alacsony konverzió miatt az egy vevőre jutó hirdetési költség magas. Ráadásul gyakran nagy kedvezmény mellett sikerül csak eladni.

Gyenge kampányok

Egy kampány során nagyon intenzív benyomást kell tennünk a potenciális vevőre. Megnyerőnek, hatásosnak kell lennünk rövid időn belül, ezért egy gyenge oldal jelentősen csökkenti az eredményt.

Komolytalan ajánlatkérők

Egy közepes színvonalú, átlagos weboldal taszítani fogja a legjobb vevőket és vonzani fogja a hasonló, átlagos, árérzékeny, alacsonyan kvalifikált vevőket.

Túl hideg érdeklődők

A weboldalunk egyik nagyon fontos feladata, hogy a lehető legjobban felmelegítse a vevőket, a lehető legtöbb információval lássa el és a lehető legközelebb vigye az értékesítéshez. Ha ez elmarad, az értékesítés szenvedni fog.

Alacsony árak

Egy átlagos, közepes színvonalú oldal sajnos a brandet és az ajánlatot is képes rontani. Emiatt a látogatók alulértékelhetik az egész vállalkozást, ami végül a kényszerű árcsökkentéshez vezet.

Egy alulteljesítő weboldal százezreket,
akár milliókat képes az asztalon hagyni.

A weboldal az online értékesítés legfontosabb eleme.
Egy gyenge weboldal képes a fejlődés útjába állni.

1.

Növekedési problémák

Az a vállalkozás, amelyik stagnál, valójában véve folyamatosan csökken. A piac megy előre, a versenytársak erősödnek. Az egyetlen lehetséges út a folyamatos fejlődés, aminek az alapja az eredményes, egyre erősödő, stabil értékesítés.

2.

Veszélyben a stabilitás

Ahol nincs 100%-os kontroll a vevőszerzésen, ott a bevételek és a profit is bizonytalan, ciklikus, sokszor az elvárt alatti. Ez bármikor súlyosan veszélyeztetheti a vállalkozás stabil működését.

3.

Fölösleges többletmunka

Egy működő vállalkozás addig dolgozik, amíg el nem éri a szükséges számokat. Ez azonban jellemzően többletmunkát jelent, hiszen a nem konvertálódó látogatókat újra és újra meg kell szólítani ahelyett, hogy már jóval hamarabb vásárlóvá váltak volna.

4.

Bizonytalan jövő

Ahol a vevőszerzés nehezen kiszámítható, ott a jövő is nehezen tervezhető. Bizonytalanságra nem lehet biztos jövőt építeni, ami a vállalkozói lét egyik nagy frusztrációja.

5.

Nehezen megvalósítható tervek

Sok esetben a tervek megvalósítása az anyagi okok miatt késik vagy éppen soha nem is valósul meg. Egy vállalkozás életében a tervek megvalósításához pénzre van szükség, ami csak egy stabilan, kiszámíthatóan, hatékonyan működő vevőszerzés mellett történik meg.

Ne hagyd, hogy a weboldalad álljon a fejlődés útjába!

Az a weboldal, ami idáig elhozott, kevés lesz a folytatáshoz.

Egy vállalkozás elindításakor általában még nincs kiforrott stratégia a vevőszerzésre, a marketingre. Ekkor még a weboldal egy kezdetleges, gyenge koncepcióra épül. Az évek alatt a stratégia kialakul, fejlődik, egyre komolyabbá válik a koncepció. Egyre jobban kikristályosodik a piaci szegmens, a versenyképes ajánlat, a kommunikáció, az értékesítés. Ezzel szemben a weboldal a több évvel ezelőtti elképzelés alapján készült, ami már képtelen kihozni a lehetőségekből a maximumot.

A weboldal miatt elmaradó vásárlás nettó veszteség.

Nem képes igazán jól megszólítani a látogatót

Gyakori hiba, hogy annyira gyengén szólítja meg az oldal a látogatókat, hogy azonnal kilépnek az oldalról.

Nem a valós problémáról kommunikál

A gyenge oldalak csak a felszínt kapargatják, de egyáltalán nem képesek a látogatók veséjébe hatolni, ami szintén felszínes kapcsolódást eredményez.

Nem képes megkülönböztetni a konkurenciától

Sokszor nagyítóval is nehéz különbséget találni két vállalkozás között. Az eltérő megjelenés nem valós különbség. Ha nincs különbség, akkor viszont az ár fog dominálni.

Jelentősen elmarad az aktuális felhasználói igényektől

Rohamtempóban fejlődik az online fogyasztás és vásárlás. Évente jelennek meg jobb és egyszerűbb megoldások, amit aztán a fogyasztók meg is fognak követelni.

Gyengén prezentálja az ajánlatot

A weboldalunk értékesítési technikájának még egy értékesítőjét is felül kéne múlni, hiszen nem tudunk személyesen beavatkozni a folyamatba. Ehelyett néhány soros leírással bemutatják a terméket/szolgáltatást, ami semmire nem elég.

Nem a megfelelő információt közli

A legtöbb weboldal azonnal értékesíteni akar. Pedig a vevő először tanulni jön, információt akar gyűjteni, azt követően a bizalmat szeretné kialakítani, majd csak után szeretne dönteni a folytatásról.

A megjelenés nem tükrözi a mondanivalót

A megjelenés olyan gyorsan teszi meg az első benyomást, hogy a tudatos agyunknak esélyes sincs beavatkozni. Ha ez nem sikerül jól, akkor nehéz lesz megfordítani.

Nem elég megnyerő a szövegezés

Ott, ahol számít az információ, ott a szövegezés fogja eladni az ajánlatunkat. Ahogyan az értékesítőknek, úgy a weboldalnak is ebben kiemelkedőnek kell lennie, különben elmarad a vásárlás.

Egy növekvő vállalkozás stratégiája évről évre fejlődik. A weboldal csak akkor lesz képes a maximumon teljesíteni, ha az tényleg a stratégiára épül és követi a fejlődést.

A weboldal és a stratégia összehangolása a weboldal konvertáló képességét a többszörösére emeli.

A következőket tapasztaljuk, miután egy professzionális weboldallal kezdenek el dolgozni ügyfeleink:

Azonnal növekvő profit

Sokkal sikeresebb kampányok

Magasabban kvalifikált vevők

Megnövekedett konverzió

Több organikus látogató

Folyamatosan növekedő árak

A weboldal stratégiához való igazítása
azonnali, jelentős eredménynövekedést hoz.

Ebben tudunk segíteni!

Megalkotjuk az online vevőszerzésed legütősebb elemét

Olyan honlapot készítünk, ami a lehető legjobban szolgálja a vevőszerzésedet. Minden eddigi tapasztalatunkat és tudásunkat bele fogjuk tenni, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni az online vevőszerzésed folyamatából. Nem egy random, jól kinéző oldalt készítünk, hanem egy végletekig átgondolt, professzionális, működő képes vevőtermelő berendezést.

1.

Információgyűjtés és elemzés

Nem csak egy kérdőívet töltetünk ki veled, hanem alaposan megvizsgáljuk a vállalkozásodat, a piacodat, a vevőszerzési folyamatodat, és legjobb megoldással fogunk szolgálni. Megértjük és tökéletesítjük a stratégiai pontokat.

2.

Elmélyülés és tervezés

Egy weboldalnak a látogató lelkéhez kell szólnia. Ehhez a közönség, a piac tökéletes megértésére van szükség. Megalkotjuk célközönségedre szabott legjobb folyamatot, üzenetet, mondanivalót. Pontosan azt, mi neki fontos. Pontosan úgy, ahogy neki a legoptimálisabb. Azért, hogy eljuttassuk a vásárlásig.

3.

Megalkotjuk a designt

Bár nem a látvány fog eladni, de ez fogja biztosítani, hogy megfogjuk a látogatót. Olyan, teljesen egyedileg alkotott webdesignt készítünk, ami tényleg képes prezentálni a vállalkozásod magas színvonalát, amiből a látogató azonnal azt fogja érezni, hogy jó helyen jár.

4.

Megírjuk a szövegezést

A szövegezés a legjobb értékesítőnk online hangja. Olyan lebilincselő, megnyerő, vágyat felkeltő, hiteles szövegezést készítünk, ami miatt végül a látogató melletted fogja letenni a voksot.

5.

Felépítjük az oldalt

Végül pedig fizikailag is felépítjük ezt az oldalt úgy, hogy minden olyan feltételnek maximálisan megfeleljen, amire egy professzionális oldalnak szüksége van: mobilra optimalizált, gyorsan betöltődő, adatvédelmi szempontoknak megfelelő, keresőoptimalizálási alapokkal rendelkező, felhasználóbarát oldalt.
Ne hagyd, hogy a weboldalad a növekedésed útjába álljon! Maximalizáld az online vevőszerzésedet stratégiára épített weboldallal és emeld vállalkozásodat egy magasabb szintre!

Az eredményes vevőszerzés hozza el azt,
amire egy vállalkozó igazán vágyik:

Kiszámíthatóság és stabilitás

Gyorsabb növekedés

Kevesebb munka, nagyobb eredmény

Jobb ügyfelek

Jobb kollégák

Magasabb jövedelem és osztalék

Hozd ki a maximumot a kampányaidból, a hirdetéseidből,
az online vevőszerzésedből és az egész vállalkozásodból!
Hogy néz ki az
együttműködés velünk?

Megismerjük egymást

Egy rövid konzultáció keretében megismerjük egymást. Fontosnak tartjuk, hogy meglegyen a közös szimpátia, hogy tényleg a legjobb eredményt érjük el.

Ajánlatot adunk

Egy alapos felmérés után egy részletes, átlátható, könnyen értelmezhető árajánlatot adunk minden vállalásunkkal együtt, amit későbbiekben egy szerződésben is rögzítünk.

 Információt kérünk és elemzünk

A közös munka első lépése egy nagyon alapos információ gyűjtés lesz, aminek keretében alaposan megismerjük a vállalkozásodat, a piacodat, a vevőidet, a céljaidat, a működésed. Mindent, ami egy igazán komoly cél megvalósításához szükséges.

Tanácsadás keretében együtt dolgozunk

Egy több órás marketing tanácsadás keretében részletesen megvizsgáljuk a marketing stratégiádat, kielemezzük annak egyes pontjait, tovább csiszoljuk, felerősítjük minden tudásunkkal és eddigi tapasztalatunkkal.

Megtervezzük
az oldalt
A siker a tervezőasztalnál dől el. Ezért mielőtt a fizikai valóságban is elkezdenénk az oldal építését, szakértői csapatunk veled együtt összeül és részletesen megtervezzük az oldal felépítését, működését, funkcióit elvárásaidnak megfelelően, javaslatainkkal kiegészítve.

Megalkotjuk a designt

Házon belül webdesigner kollégánk megalkotja a teljesen egyedi megjelenését, arculatát a weboldaladnak, amit első körben kéréseid alapján tökéletesre csiszol.

Megírjuk a szöveget

Közben megírjuk az általad adott és tanácsadás során felmért információkból a megnyerő, vásárlásra ösztönző szövegezést.

Tökéletesre csiszoljuk az oldalt

Végül az oldalt addig tökéletesítjük, amíg el nem érjük a kívánt állapotot. Ennek keretében minden optimalizációt elvégzünk, hogy az oldal tényleg a maximumot tudja nyújtani az értékesítésben.
Mennyibe kerül ez az egész folyamat?
Egy régi klasszikust idézve „megnyugtatóan drága”.
Mivel nincs két egyforma oldal, ezért az árazás egyedi.
De nézzünk egy tipikusnak mondható koncepciót!

Az oldal felépítése

Funkciók

Tulajdonságok

A fenti weboldal ára a teljes tanácsadási folyamattal nettó 350.000 Ft-tól

Az ár WordPress oldal esetén értendő. Minden egyedi kérés (egyedi fejlesztés, további aloldalak, további funkciók) esetében az ár egyedi ajánlatadás keretén belül történik.

Mit tartunk mi az előnyünknek?

És erre garanciát is vállalunk.

Tényleg a sikeredért dolgozunk! Éppen ezért egy 

ajándék

tanácsadással támogatunk.

Az eloldal elkészülését követően nem csak átadjuk az oldalt, hanem egy 1 órás marketing tanácsadás keretében további hasznos tanácsokkal látunk el, amit a közös munka során és az elmúlt években szereztünk.

Egy ilyen tanácsadás ára nálunk 35.000 Ft, amit most INGYEN fogunk neked biztosítani.

Kinek lesz ez igazán megtérülő befektetés?

Online hirdetéseket futtatsz, legalább százezer forint értékben

A hirdetések megtérülése nagyon nagy mértékben a weboldalon múlik. Egy kis cégnél is képes legalább 1-2 százezer veszteséget okozni.

Stabil offline háttered van és most indulsz online

Ahol már biztos folyamatok, stabil vállalkozás működik offline, ott nagy hiba lenne egy olcsó, alacsony szintű megoldással indítani, hiszen azonnal komoly eredményeket lehet online is elérni.

Kampányolsz és minimum több százezres profitot vársz

Egy kampány esetében a weboldal szó szerint a legprofibb értékesítőnk, a leggyönyörűbb üzletünkben online. Többszörös eredményt érhetsz el, ha a kampánynak megfelelő oldallal dolgozol.

Kinek nem érdemes ebbe fektetni?

Ha jelenleg még bizonytalan körülmények között vagy, egyáltalán nem sikerül értékesíteni a termékedet/szolgáltatásodat, úgy indítod a vállalkozásodat, hogy teljesen bizonytalan vagy a jövőt illetően, ha terveid szerint a havi bevételed 2-300.000 Ft lesz, akkor neked egy stratégiai tanácsadás sokkal jobb választás lesz, mert egy professzionális weboldal csak professzionális koncepció és gondolkodás mellett tud valóban többszörösen megtérülni.

nincs kérdés Garancia

Minden szolgáltatásunkra mindig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Számunkra csak az az elfogadható, ha a másik fél is nyert az ügyleten. Ha bármi kifogásod van, kérdés nélkül visszafizetjük a szolgáltatás árát azonnal (ebben az esetben csak az előleget). Valamint megköszönjük, ha adsz nekünk pár építő jellegű kritikát. 🙂

Elégedett ügyfeleink véleménye

Az a vásárlás, amit elszalasztott az oldalad,

nettó veszteség.

Ha úgy érzed, hogy a weboldaladból sokkal többet ki lehetne hozni ahhoz képest, mint amit most tud, akkor ne várj egy percet sem! Ez lesz a legjobb befektetésed, hiszen a kampányaid, hirdetéseid, a SEO eredménye nagyon nagy mértékben függ a weboldaltól. Ez a befektetés az első perctől megtérül.

Kezdjük el most a munkát!

Sajnáljuk, de jelenleg nem tudunk fogadni újabb megrendelést. 

Sürgős esetben írj nekünk az info@mntmarketing.hu címre és segítünk neked megtalálni a legjobb megoldást!

Segítünk a választásban!

Töltsd ki az űrlapot, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, és egy térítésmentes konzultáció keretében segítsünk neked kiválasztani a legjobb megoldást!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!